Disney voegt nieuwe titels toe aan Disney Plus in Nederland

kennys knuffelmonster, disney plus

Disney heeft in de eerste week van december enkele nieuwe titels toegevoegd aan de Nederlandse versie van Disney Plus. Ook voor de jongere kijkers onder ons zitten er leuke dingen tussen die het kijken waard zijn. Bekijk hieronder welke titels dit zijn en wat je in de maand december allemaal nog meer kunt verwachten op de streamingsdienst van het Huis van de Muis.

Just Like Me!

Just Like Me! is een televisieserie die van 2016 tot 2017 Nederland en België werd uitgezonden op Disney Channel. De serie telt 2 seizoenen, die nu beiden op Disney Plus te vinden zijn.

Just Like Me! in een notendop: Tommy organiseert in de Shake, een coole juice-bar op een boot, een vloggersbijeenkomst en leert toffe creators kennen zoals NinaSings, ZoëKnows en ook een fan: Max. Tijdens de bijeenkomst helpt iedereen elkaar met het maken van nieuwe video’s en leren ze elkaar beter kennen. Maar zullen de bekende vloggers Listen2Liz en McSeagull ook van de partij zijn?

Klik hier om Just Like Me! direct op Disney Plus te bekijken of bekijk de titelsong hieronder.

Sheriff Callie’s Wilde Westen

Sheriff Callies’s Wilde Westen is een Amerikaanse-Canadese animatieserie, bedoeld voor kleuters. De serie was te zien op Disney Junior.

Sheriff Callies’s Wilde Westen speelt zich af in een dorpje in het Wilde Westen. Het belangrijkste thema is vriendschap en de omgang met elkaar. Anders dan in echte westerns is er in deze serie nooit sprake van geweld en worden er nooit wapens getoond. Wel komen er af en toe boeven voor die uiteraard door Callie gevangen worden. In elke aflevering wordt gezongen.

Klik hier om Sheriff Callies’s Wilde Westen (2 seizoenen) direct op Disney Plus te bekijken of bekijk de trailer hieronder.

Star vs. de Kracht van het Kwaad

Star vs. de Kracht van het Kwaad is een Amerikaanse animatieserie. De serie ging op 18 januari 2015 in première op Disney XD.

Star Vlinder is een prinses uit een andere dimensie genaamd Mewnie. Op haar veertiende verjaardag krijgt ze een magische staf cadeau, maar nadat ze het kasteel in brand zet wordt ze als uitwisselingsstudent naar de dimensie van de Aarde gestuurd. Aldaar krijgt ze les aan Echo Creek Academy en wordt ze in huis genomen door de familie van haar klasgenoot Marco Diaz. Ondertussen probeert de slechterik Ludo met zijn leger van monsters haar staf te veroveren.

Klik hier om Star vs. de Kracht van het Kwaad (4 seizoenen) direct op Disney Plus te bekijken of bekijk hieronder een muziekvideo van de serie.

Kenny Knuffelmonster

Kenny Knuffelmonster is een animatieserie die in 2013 in première ging op Disney Junior in Amerika, Engeland en Ierland.

De serie draait om het dagelijkse leven van een geel monster genaamd Kenny Knuffelmonster en zijn ietwat anarchistische maar liefhebbende familie, die in een dorp genaamd Roarsville woont. Kenny heeft een beste vriend genaamd Denzel Dugglemonster en een monsterette vriend genaamd Gertie Growlerstein, met wie hij tijd doorbrengt. Blijkbaar is bijna iedereen in Roarsville een vriendelijk en leuk monster. Kenny’s ervaringen met zijn familie en vrienden leiden echter vaak tot problemen en dus moet Kenny zijn probleemoplossende vaardigheden gebruiken om een manier te vinden om de problemen en conflicten op te lossen waarmee hij in zijn dagelijks leven wordt geconfronteerd. Dit geeft hem de mogelijkheid om elke dag een waardevolle les te leren. In elke aflevering is een origineel liedje te horen.

Klik hier om Kenny Knuffelmonster (2 seizoenen) direct op Disney Plus te bekijken of bekijk hieronder een muziekvideo van de serie.

Een Dag bij Disney

Een Dag bij Disney is een lange documentaire waarin de fascinerende, inspirerende en persoonlijke verhalen van 10 mensen achter de magie van Disney worden belicht. Door de lens van directeur Bob Iger volgen we elk onderwerp, inclusief een legendarische animator, de man die de volgende generatie Marvel-superhelden ontwerpt en Robin Roberts van Good Morning America gedurende een intieme blik op hun unieke reis. We krijgen een kijkje in de toewijding en verantwoordelijkheid die ze voelen om de creativiteit, innovatie en uitmuntendheid voort te zetten bij Disney. Of het nu gaat om de eerste Spaanse productie van The Lion King tot leven te brengen voor een publiek in Madrid of om de meest bedreigde diersoorten op onze planeet te behouden. Elk van onze onderwerpen heeft een missie om de wereld een betere plek te maken terwijl ze een beetje Disney-magie verspreiden.

De lange documentaire gaat gepaard met een serie van 52 korte afleveringen (startende 6 december), die wekelijks op de streamingsdienst zullen verschijnen.

Bekijk Een Dag bij Disney hier direct op Disney Plus of bekijk de trailer hieronder.

Disney Originals

Verder kunnen we op 6 december aflevering 5 van The Mandalorian verwachten en nieuwe afleveringen van High School Musical: The Musical: The Series, Encore!, Marvel’s Hero Project, The World According to Jeff Goldblum, Forky Asks a Question, Disney’s familiezondagen, The Imagineering Story en Pixar in Real Life: Finding Dory Aquarium Escape.

Togo

Togo is een live-actiefilm met in de hoofdrol Willem Dafoe (Spider-Man en The Grand Budapest Hotel) als Leonhard Seppala, een ervaren hondensleetrainer. Het verhaal speelt zich af tijdens de Serum run van 1925 naar Nome, Alaska, ook bekend als de Great Race of Mercy. Teams moeten met hondensledes de stad van een epidemie zien te redden door een zware tocht van meer dan 500 kilometer af te leggen in barre omstandigheden, om op tijd het difterie-antitoxineserum af te leveren. De trailer is wat ons betreft veelbelovend. Togo is vanaf 20 december te zien op Disney Plus.

Pick Of The Litter

Pick of the Litter is een documentaireserie gebaseerd op de gelijknamige film uit 2018.

De serie volgt een nest puppy’s vanaf het moment dat ze geboren worden in hun missie om blindengeleidehonden te worden. De pups ontmoeten op hun pad toegewijde trainers  die hen in een 20 maanden durende training verbazingwekkende en levensveranderende dingen leren. Dit alles in dienst van de mens. Niet elke hond haalt de eindstreep. Alleen de beste van de beste mogen zich de tiel ‘bindgeleidehond’ toe-eigenen. Pick of the Litter  is vanaf 20 december te zien op Disney Plus.

X-Men films

Maar er is meer! Disney heeft desgevraagd aan deze website bevestigd dat er op 20 december maar liefst 8 X-Men films aan Disney Plus zullen worden toegevoegd. Het zou gaan om onderstaande titels:

  • X-MEN (2000)
  • X2: X-Men United (2003)
  • X-MEN: The Last Stand (2006)
  • X-MEN Origins: Wolverine (2009)
  • X-MEN: First Class (2011)
  • The Wolverine (2013)
  • X-MEN: Days of Future Past (2014)
  • X-MEN Apocalypse (2016)

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.

Wat je ook gaat kijken, wij van Disneyplusser wensen je heel veel kijkplezier toe!