Disney vult bibliotheek Disney Plus aan met twee nieuwe titels

Wizards of Waverly Place The Movie, disney plus
Foto: Disney.

Disney heeft twee nieuwe titels aan zijn streamingsplatform Disney Plus toegevoegd. Het gaat om de film ‘Wizards of Waverly Place: The Movie’ en de documentaireserie ‘Kingdom of the White Wolf van National Geographic.

Wizards of Waverly Place: The Movie

Wizards of Waverly Place: The Movie is een verfilming van de populaire Disney-serie Wizards of Waverly Place uit 2009.

De Russo’s zijn lekker op vakantie, totdat Alex (Selena Gomez) per ongeluk een spreuk uitspreekt die de familie in gevaar brengt. Ze gaan opzoek naar de Steen van Dromen, de enige manier om de familie te redden.

Foto: Disney.

Kingdom of the White Wolf

Kingdom of the White Wolf is een driedelige nieuwe documentaireserie van National Geographic. De serie ging op 25 augustus 2019 in première op National Geographic Wild.

Neem een kijkje in de prachtige en verlaten wereld waar wolven jagen, huilen en hun families opvoeden. National Geographic onderzoeker en fotograaf Ronan Donovan reist naar het hoge noorden, naar een landschap waar geen mensen wonen, op zoek naar de legendarische witte wolf. Op deze wolven is nooit gejaagd, ze kennen geen angst waardoor we meer van deze mysterieuze sociale roofdieren te weten kunnen komen, dichterbij dan ooit tevoren.

kingdom of the white wolf, national geographic, disney plus

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier het volledige aanbod en wat er binnenkort op Disney Plus te zien is.