Disney wijzigt namen Hindi-zenders bij Ziggo voor komst Star

star, ziggo1

Disney wijzigt vanaf 1 februari 2021 de namen van zenders STAR Plus en STAR Gold naar Utsav Plus en Utsav Gold bij Ziggo. Beiden zenders maken onderdeel uit van het Hindi-pakket bij het kabelbedrijf.

Het wijzigen van de namen van de zenders heeft alles te maken met de komst van Star, het nieuwe Disney-merk en uitbreiding die op 23 februari uitgerold wordt op streamingdienst Disney Plus. Op deze wijze voorkomt Disney enige verwarring.

ziggo, hindi, star plus, star gold, utsav plus, utsav gold
Bron: Ziggo.

Wat is Star?

Star zal films en shows bevatten van grote Disney merken, zoals ABC, FX, Freeform, Searchlight en 20th Century Studios. Ook zullen er Hulu Originals aan Star worden toegevoegd. De uitbreiding zal vooral gefocust zijn op volwassen content, inhoud die niet geschikt is voor Disney Plus.

Star zal volledig geïntegreerd worden in Disney Plus. Op de homepagina wordt een nieuwe Star-merktegel toegevoegd (zie foto onder), naast de al bestaande van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. De uitbreiding is te beveiligen met een pincode, zodat kinderen er geen toegang tot hebben.

Enkele titels die via Star  bekeken kunnen worden zijn onder andere: ‘Deadpool’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘Kingsman’, ’24’, ‘Buffy the Vampire Slayer’, ‘Modern Family’, ‘Prison Break’, ‘Planet of the Apes’, ‘Devil Wears Prada’, ‘Braveheart’, ‘Die Hard’, ‘Futurama’, ‘Homeland’ en ‘The Americans’. Of deze lijst ook in Nederland vanaf dag 1 beschikbaar is, moeten we even afwachten.

star, disney plus, 11 dec 2021