Disney wijzigt releasedatum ‘Loki’ op Disney Plus

loki, disney plus, disney+, 11 januari 2021

Disney heeft de releasedatum van ‘Loki’ op Disney Plus gewijzigd. De nieuwe Marvel-serie zal op woensdag 9 juni in première gaan in plaats van 11 juni. Ook is de final trailer van ‘Loki’ verschenen vandaag.

Dit laat Tom Hiddleston (Loki) zelf via een Tweet op het officiële Twitter-kanaal van Loki weten (zie onder). Nieuwe afleveringen van de serie (6 in totaal) zullen eveneens op de woensdagen verschijnen.

Het uitzendschema van ‘Loki’ op Disney Plus is als volgt:

Aflevering 1 – woensdag 9 juni
Aflevering 2 – woensdag 16 juni
Aflevering 3 – woensdag 23 juni
Aflevering 4 – woensdag 30 juni
Aflevering 5 – woensdag 7 juli
Aflevering 6 – woensdag 14 juli

‘Loki’ is vanaf 9 juni te zien op Disney Plus. Ben je al een Disneyplusser? Klik dan hier om de Marvel-titel alvast in je kijklijst te zetten. Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus.

Plot

Loki keert, na ondergedoken te zijn met de Tesseract, terug als een vis op het droge. De listige schurk belandt in een wereld van problemen met de bureaucratische organisatie TVA (Time Variance Authority). Het plot voor ‘Loki’ is verder nog onduidelijk, behalve dat de serie zich afspeelt na de evenementen van ‘Avengers: Endgame’.

Zie hieronder de final trailer van ‘Loki’.