Disney zet nieuwe ‘Descendants Remix Dance Party’ online (VIDEO)

descendants remix dance party, disney, descendants 3

Wie dacht dat Hades (Cheyenne Jackson) met zijn funky kapsel voor de laatste keer zijn opwachting maakte in Descendants 3 heeft het mis! De bad guy presenteert een nieuwe spectaculaire dansshow onder de noemer ‘Descendants Remix Dance Party’.

Disney wekt de mega populaire Descendants-films hiermee opnieuw tot leven, wat leidt tot blijdschap onder miljoenen fans.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Disney Channel

‘Descendants Remix Dance Party’ ging op 20 maart in première op Disney Channel in Amerika. De 23 minuten durende, meeslepende en energieke show bevat vernieuwde muzikale uitvoeringen van bekende Descendants hits. Sofia Wylie, Dara Reneé, en Kylie Cantrall zijn ook in de special te zien en brengen remixes van ‘Night Falls’, ‘Chillin Like a Villain’ en ‘What’s My Name’ ten gehore.

Shades

In alle nummers danst Hades vrolijk mee op de achtergrond. “Hij is geestig, hij is oneerbiedig, hij houdt van muziek en hij houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan”, aldus Jackson, die niet kon wachten om weer in de huid van de schurk met de blauwe vlampruik te kruipen. “Ik voel me altijd meteen 95 procent cooler als ik het aan heb.”

Disney heeft de volledige show vandaag online gezet en die kan je hieronder bekijken.

Descendants 3 op Disney Plus

Nederland is het laatste land wat op het 3e deel van de Villain Kids en co moet wachten. In de Verenigde Staten en Canada is de Descendants 3 sinds 2 februari te streamen en in Australië en Nieuw-Zeeland is de film al maanden op Disney Plus te vinden. Wel heeft Disney aan Disneyplusser laten weten dat de film op maandag 19 oktober zal worden toegevoegd aan de service in Nederland. Daar moeten we nog even op wachten dus.

Tot die tijd, voetjes van de vloer met de ‘Descendants Remix Dance Party’! Veel plezier!