Disney zet nieuwe trailer van ‘Raya and the Last Dragon’ online

raya and the last dragon, disney plus, disney+, januari 2021

Disney heeft vandaag de tweede trailer van ‘Raya and the Last Dragon’ online gezet. Net zoals de eerste trailer is de tweede teaser van de animatiefilm wederom een visueel en pakkend spektakelstuk. 

Raya and the Last Dragon is nu zonder extra kosten te zien op Disney Plus. Klik hier om hem direct te streamen. 

‘Raya and the Last Dragon’ zal vanaf vrijdag 5 maart via VIP-toegang te zien zijn op Disney Plus. Gelijktijdig zal de Disney-film ook in de bioscoop in première gaan, mochten deze geopend zijn.

VIP-toegang

Disney Plus VIP-toegang is een nieuwe manier om nieuwe exclusieve content (zoals films) tegen extra betaling aan te bieden, voordat deze beschikbaar komen voor reguliere abonnementhouders. De films die met VIP-toegang bekeken kunnen worden waren aanvankelijk voor de bioscoop bestemd. ‘Mulan’ was de eerste film die via VIP-toegang voor 21,99 euro in première ging op Disney Plus. ‘Raya and the Last Dragon’ krijgt naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde prijskaartje als ‘Mulan’.

59e film

‘Raya and the Last Dragon’ wordt de 59e film van Walt Disney Animation Studios. De film wordt geregisseerd door Paul Briggs (Frozen 2, Zootropolis en Rapunzel) en Dean Wellins (Moana, Ralph breaks the internet en The Princess and the Frog) en mede geregisseerd door John Ripa (Big hero 6, Moana en Zootropolis).

De film is geproduceerd door Osnat Shurer (Moana en One Man Band) en geschreven door Kiel Murray (Cars 3) en Adele Lim (Crazy Rich Asians).

Plot

‘Raya and the Last Dragon’ speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem Kelly Marie Tran) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Zie hieronder de nieuwe trailer, met daaronder de eerste.