Disney zet sappige trailer ‘The Kardashians’ voor Disney Plus online

kardashians, disney plus, 14 maart 2022-

Disney heeft vandaag een twee minuten durende trailer van ‘The Kardashians’ online gezet. De realityserie van de populaire familie is vanaf donderdag 14 april te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Wie ‘Keeping Up With The Kardashians’ heeft gemist zal absoluut op zijn wenken bediend gaan worden. Vanaf 14 april krijg je namelijk weer een behoorlijke kijk in het leven van wat er zich allemaal afspeelt binnen de vier muren in huize Kardashian. De familie was dan wel even van het beeldscherm verdwenen, maar er is weer genoeg geluk en drama dat met de wereld gedeeld mag worden. Maak je borst dus maar nat voor ‘The Kardashians’.

Genoeg jus

Disney komt vandaag dan eindelijk op de proppen met de lang verwachte trailer van de nieuwe serie. En de eerst beelden stellen niet teleur, integendeel. Kris, Kim, Kourtney en Khloé, we zien ze allemaal voorbij komen. Ook zullen Kendall Jenner, de pas bevallen Kylie Jenner en Kanye West hun opwachting maken in de realityserie.

Enkele belangrijke onderwerpen die in ‘The Kardashians’ onder de loep zullen worden genomen is het einde van Kim’s relatie met Ye (Kanye West) en haar nieuwe relatie met comedian en Saturday Night Live-castlid Pete Davidson. Ook de tweede zwangerschap van Kylie Jenner is onderwerp van gesprek. En dan hebben we ook nog Khloé’s relatie met Tristan Thompson. Daarnaast lijkt het erop dat sommige mensen harde lessen gaan leren als ze tegen de familie ingaan. Er valt dus weer genoeg te gluren.

Tipje van de sluier

Eerder gaf moeder Kris al tipje van de sluier over de serie: “In de nieuwe show zie je ons evolueren als een familie. Fans willen dat we zijn wie we zijn. Sinds het eerste moment zijn ze emotioneel betrokken bij onze show, net als wij. De fans zullen het geweldig vinden om te zien hoe wij onze reis voortzetten.”

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van ‘The Kardashians’. Vanaf donderdag 14 april te zien op Disney Plus.