Disney zet trailer van ‘The Falcon And The Winter Soldier’ online

Disney heeft tijdens de Super Bowl de officiële, gloednieuwe en spectaculaire trailer van de The Falcon And The Winter Soldier’ laten zien. De nieuwe Marvel-serie is vanaf 19 maart te zien op Disney Plus.

Niet de meest goedkope manier van adverteren, maar wel een van de beste met een groots bereik. ‘The Falcon And The Winter Soldier’ stond aanvankelijk voor ‘WandaVision’ op de agenda bij Disney, maar corona verstierde deze plannen en kwam dus later.

‘The Falcon And The Winter Soldier’ is een gloednieuw avontuur waarin Sam Wilson en Bucky Barnes weer samenkomen om de strijd aan te gaan tegen onder andere een anarchistische beweging genaamd de Flag-Smashers. Hun moeizame relatie zal voor pittige uitdagingen gaan zorgen.

Nieuwe Captain America

Maar de prangende vraag is natuurlijk: Wie wordt de nieuwe Captain America?

In de eindscene van Avengers: Endgame gaf Steve zijn schild aan Sam, om hem om te dopen tot de nieuwe Captain America. Maar is het wel zo simpel? Sam nam het schild namelijk niet aan en zei ‘It doesn’t feel right because this shield is yours’. Het zou natuurlijk net zo goed Bucky kunnen zijn die uiteindelijk met de eer gaat strijken. Of misschien wel beiden? In de nieuwe trailer zien we namelijk Sam het schild werpen en wordt deze gevangen door Bucky.

Sharon Carter

Ook keert er een oud bekende terug. Emily VanCamp is namelijk weer te zien in het Marvel Cinematic Universe als Sharon Carter. De SHIELD-agent zal Sam en Buck te hulp schieten. We zagen Sharon voor het laatste in Civil War en het is onduidelijk was er sindsdien met haar gebeurd is.

Meer inhoudelijke informatie omtrent het verhaal is er helaas nog niet, behalve dat de serie zich afspeelt na de gebeurtenissen in ‘Avengers: Endgame’.

‘The Falcon And The Winter Soldier’ bestaat uit zes afleveringen, van elk tussen de 40 en de 50 minuten en is vanaf 19 maart te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de nieuwe trailer en de nieuwe poster van de serie.

falcon_winter_soldier_poster