Disney’s Broadway musical ‘Aladdin’ dit jaar nog op Disney Plus?

aladdin, broadway musical, disney plus-

In juli van dit jaar schreven wij dat de Broadway musical ‘Aladdin’ naar Disney Plus kwam. Echter was er nog geen datum bekend. Deze datum is er nog steeds niet, maar we zijn wel weer een stapje dichterbij. Het lijkt er sterk op dat de musical dit jaar nog naar de streamingdienst komt.

Op social media zijn namelijk screenshots van Apple TV-gebruikers uit Amerika en Brazilië opgedoken waar ‘Aladdin’ ogenschijnlijk afgespeeld kan worden (zie onder). Wanneer men op de ‘Play’ knop drukt worden de gebruikers doorgelinkt naar de Disney Plus-app en wordt de Disney-musical vervolgens niet gevonden. Het gaat hier dus om een promotieactie van de iPhone-maker.

Een officiële aankondiging of releasedatum van Disney is er nog niet, maar op de screenshots zien we wel ‘2020’ staan. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat ‘Aladdin’ dit jaar nog op Disney Plus verschijnt.

Uitgesteld

Het was aanvankelijk de bedoeling dat ‘Aladdin’ begin dit jaar al op de streamingdienst van de Huismuis zou verschijnen, maar doordat ‘Hamilton’ eerder naar voren werd geschoven werd ‘Aladdin’ nog even in de koelkast gezet.

‘Aladdin’ is vorig jaar in het Prince Edward Theatre op West End in Londen opgenomen voor een wereldwijde release, vlak voordat de productie stopte. De musical startte met spelen op 15 juni 2016.

We keep you posted!