Dit zijn de 19 nieuwe Disney Plus-titels voor juni 2020 (overzicht)

disney plus juni 2020

Disney heeft aan Disneyplusser bekendgemaakt wat er in juni allemaal op Disney Plus zal verschijnen. Wij kunnen jullie melden dat er in totaal 19 nieuwe titels toegevoegd gaan worden aan de service.

De meest opvallende toevoeging is uiteraard Artemis Fowl, die de bioscoop overslaat en rechtstreeks naar Disney Plus komt. Daarnaast twee leuke Toy Story shorts en series van Disney Channel . Maar verder kunnen we dit vooral de ‘National Geographic update’ noemen.

Zie hieronder een overzicht van wat er in juni allemaal op Disney Plus zal verschijnen.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

5 juni

The art of racing in the rain (2019 / 20th Century Studios)

Vanuit het perspectief van hond Enzo (stem van Kevin Costner) wordt het verhaal verteld van Denny Swift, een man die de droom heeft autocoureur te worden. Door de innige band onderling heeft Enzo veel inzicht gekregen in de menselijke staat en de technieken die benodigd zijn om alles in het leven te bereiken wat je maar wilt. Deze levenslessen zijn van belang in alle tegenslagen die ze op hun pad zullen tegenkomen.

Chasing The Equinox (2019 / National Geographic)

In de oudheid werden de geheimen van hun kennis van de sterrenkunde verstopt in tempels en paleizen. Kijk mee naar deze magische bouwkunde.

Genious by Stephan Hawking (2016 / National Geographic)

Egypte is de thuisbasis van vele van de meest beroemde archeologische schatten op aarde. Maar in de loop van de afgelopen vijf jaar, heeft Egypte getroffen door een tumultueuze revolutie en het aantal toeristen zijn gedaald. Dit programma volgt een selecte cast van individuen, vastbesloten om Egypte terug te brengen van de brink.

Lost treasures of Egypt (seizoen 1 / 2019 / National Geographic)

Een meeslepende, actievolle en door ontdekkingen geleide serie die internationale teams van egyptologen volgt terwijl ze ’s werelds rijkste deel van de oude archeologie opgraven: Vallei der Koningen. Met ongekende toegang tot de teams in de frontlinie van de archeologie, volgen we deze moderne ontdekkingsreizigers terwijl ze vechten tegen brandende hitte en onherbergzaam terrein om de ontdekkingen van hun leven te doen. Kunnen de ontdekkingen van het team de oude geschiedenis herschrijven met behulp van innovatieve technologie?

Secrets of the Zoo (seizoen 1 / 2018 / National Geographic)

Een kijkje achter de schermen van een van de grootste en meest populaire dierentuinen van de Verenigde Staten: The Columbus Zoo and Aquarium.

Toy Story of Terror (2013 / Disney/Pixar short)

Na een lekke band zien Bonnie en haar moeder zichzelf gedwongen om de nacht door te brengen in een motel langs de weg. Alle toys reizen ook mee en liggen in de achterbak. Als Mr. Potato Head vermist raakt, beginnen de anderen hem te zoeken, maar ze komen terecht in een mysterieuze reeks gebeurtenissen.

Toy Story That Time Forgot (2014 / Disney/Pixar short)