Dit zijn de 26 nieuwe Disney Plus-titels voor juli 2020 (overzicht)

disney plus, juli 2020, nederland

We kunnen jullie melden dat er in juli 26 nieuwe titels aan Disney Plus zullen worden toegevoegd! Disney Channel-fans zullen zeer zeker aan hun trekken komen, want ‘Soy Luna’, ‘Sonny with a chance’ en ‘Penny on M.A.R.S.’ zullen worden toegevoegd in juli. En uiteraard de Broadway musical ‘Hamilton’, een leuk rijtje Disney shorts, National Geographic content en meer!

Zie hieronder een overzicht van wat er in juli allemaal op Disney Plus zal verschijnen.

Klik hier om je voor slechts  € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Er zijn geen restricties, je hebt toegang tot de volledige Disney-bibliotheek. Je kan hiervoor ook op onderstaande Disney-banner klikken.

3 juli

Hamilton (Disney/Broadway)

Hamilton gaat over het leven van de eerste Amerikaanse minister van Financiën, de politicus Alexander Hamilton (1755 of 1757-1804). De Broadway-productie is gebaseerd op de biografie Alexander Hamilton, die in 2004 werd uitgebracht door auteur Ron Chernow.

In Hamilton horen we verschillende muziekinvloeden, vooral hiphop, maar ook R&B, pop en soul. De cast bestaat daarom uit overwegend niet-witte acteurs en actrices. De musical wordt ook wel omschreven als ‘Het Amerika van toen, vertelt door het Amerika van nu’.

Hamilton zou oorspronkelijk pas op 15 oktober 2021 het licht zien op de streamingdienst, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De musical komt dus ruim een jaar eerder naar Disney Plus.

Animal ER (2016 / National Geographic)

Het personeel van de Gulf Coast Veterinary Specialists behandelt een enorme verscheidenheid aan huisdieren en exoten. Van chihuahua’s tot olifanten, zij proberen zoveel mogelijk dierenlevens te redden.

Finding Atlantis (documentaire / 2011 / National Geographic)

Zou de legendarische verloren stad Atlantis echt hebben bestaan? Met behulp van satellietfotografie, gronddoordringende radars en onderwatertechnologie onderzoeken experts moerassen in Spanje om bewijs van de oude stad te zoeken.

Ice Road Rescue (seizoen 1 t/m 4 / 2015/2019 / National Geographic)

Diep in de ijskoude bergen van Noorwegen helpen dappere reddingswerkers gestrande mensen die vastzitten in de sneeuw en maken ze de wegen vrij in zeer gevaarlijke gebieden.

Soy Luna (seizoen 1 / 2016 / Disney Channel)

Luna Valente (Karol Sevilla) werkt als bezorgster bij een restaurantje in Mexico. In haar vrije tijd gaat ze het liefst relaxen met haar beste vriend Simón (Michael Ronda) of rolschaatsen door Cancun. Het leven van Luna verandert compleet als ze met haar adoptie-ouders naar Argentinië verhuist voor hun werk. Daar ontdekt ze de skatebaan Jam & Roller en leert ze steeds beter te rolschaatsen. Ze maakt nieuwe vrienden en wordt verliefd.

10 juli

Lizzy Mcguire (seizoen 1 en 2 / 2001/2004 / Disney Channel)

Lizzie McGuire is een Amerikaanse komedieserie die werd uitgezonden op Disney Channel. De show werd gecreëerd door Terri Minsky. De serie gaat over een meisje, Lizzie, dat moet zien te overleven op Middle School. Er is ook een animatie-Lizzie in de serie verwerkt, Lizzies alter ego, die laat zien wat Lizzie denkt, maar niet durft te zeggen.

Op 24 augustus 2019 werd bekendgemaakt dat er een reboot komt van Lizzie McGuire. In deze reeks zullen we Lizzie McGuire, opnieuw gespeeld door Hilary Duff, zien als dertiger. De nieuwe reeks zal ook opnieuw gemaakt worden door Terri Minsky.

17 juli

Wild Chile (seizoen 1 / 2018 / National Geographic)

Deze prachtige en intrigerende serie verkent de ongelooflijke natuur van Chili, die een divers scala aan dieren en planten omvat.

24 juli

Rogue Trip (seizoen 1 / 2020 / National Geographic) Première!

Het vertelt het verhaal over het krijgen van een tweede kans en de onsterfelijke band tussen vader en zoon. Als voormalig oorlogscorrespondent die tijdens een reportage in Irak zwaar gewond raakt, wil Bob Woodruff niet dat zijn kinderen met angst opgroeien. Bob heeft het slechtste van de wereld gezien en ontdekt nu samen met zijn 27-jarige zoon Mack het beste in hun samen. Tijdens de reis krijgt de kijker rauwe, grootse momenten te zien waarin samenwerken het perspectief op het leven van de Woofruffs voor altijd zal veranderen. Niet alleen de kijk op mensen en de wereld, maar ook op hun eigen relatie.

Het koppel bezoekt bijzondere en niet voor de hand liggende locaties in Colombia, Papoea Nieuw Guinea, Ethiopië, Pakistan, Libanon en Oekraïne. Alle afleveringen van seizoen 1 zijn direct te bekijken.

Penny on M.A.R.S. (seizoen 1 en 2 / 2018/2019 / Disney Channel)

De serie volgt de avonturen van Penny, een meisje met een groot talent en een grote passie: zingen. Ze besluit zich in te schrijven voor de beroemdste middelbare school voor podiumkunsten, de M.A.R.S. Haar passie moedigt haar aan om samen met haar beste vriendin Camilla voor haar dromen te vechten, maar de aankomst van een jongen maakt het allemaal een stuk gecompliceerder.

Wild Congo (seizoen 1 / 2015 / National Geographic)

De ultieme serie over Afrika’s meest mysterieuze, gevaarlijkste en grootste rivier – de op twee na grootste rivier ter wereld. Het is de levensader van het donkere hart van Afrika met bosolifanten, laaglandgorilla’s en niet eerder gefilmde onderwaterwezens.