Dit zijn de 26 nieuwe Disney Plus-titels voor november 2020 (overzicht)

disney plus, november 2020

We hebben een super interessante maand voor de boeg met 26 nieuwe titels die in november aan Disney Plus zullen worden toegevoegd. Wat dacht je van de originele ‘Kruimeltje’ (1999) en het vervolg ‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ (2020) ? Of de populaire serie ‘Once Upon A Time’ en het prachtige ‘Europe From Above’? Maar er is nog veel meer!

Zie hieronder een overzicht van wat er in november allemaal op Disney Plus zal verschijnen.

In dit artikel:

6 november

‘Fancy Nancy: Fancy It Yourself’ (seizoen 1 / Disney Junior 2019)

Maak kennis met de zesjarige Nancy, en volg haar avonturen waarin ze van gewone dingen iets bijzonder maakt. Zelfs als dingen niet zo gaan als ze had gedacht, kan ze iedere situatie aan en er iets fantastisch van maken met behulp van haar familie en vrienden, haar hond Frenchy, en haar lievelingspop Marabelle. Nancy weet dat niets in de wereld fancier is dan jezelf zijn!

‘Europe From Above’ (documentaireserie / National Geographic / 2019)

‘Europe from Above’ vliegt over Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en Engeland om de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden van Europa te laten zien. We onthullen hoe traditie, bouwkunde en natuurlijke wonderen dit continent vorm hebben gegeven. Een levendig portret van de regio’s en de mensen die hun tradities in ere houden.

‘Kruimeltje’ (1999)

In de decemberkou van 1921 zwerft het tienjarige straatschoffie Kruimeltje over de straten van Rotterdam. Hij moet grotendeels voor zichzelf zorgen, want heeft geen vader, moeder, broers of zussen en met zijn pleegmoeder, vrouw Koster, kan hij niet goed opschieten. Hij is door haar weer eens op straat gestuurd om geld te verdienen, want hij wordt alleen maar binnengelaten als hij geld meebrengt. Hierdoor is Kruimeltje een klein boefje geworden. Hij blijft hopen dat ooit op een dag zijn vader zal terugkomen om voor hem te zorgen.

‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’ (2020)

In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs. In Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn. Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn draait vanaf 5 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop.

‘Prep & Landing’ (Disney Kerstspecial 1 / 2009)

Op kerstavond zorgt een topteam van elfen van een elite-eenheid genaamd ‘Gereed voor de landing’ dat de huizen overal ter wereld klaar zijn voor het bezoek van de Kerstman. Maar na 227 jaar eindeloos gewerkt te hebben is een elf genaamd Werner boos dat hij niet benoemd wordt tot directeur van stoute kinderenlijst informatie. In plaats daarvan moet hij samen gaan werken met een idealistisch groentje met de naam Lennie. Tijdens hun eerste missie als partners komen Werner en Lennie voor onverwachte uitdagingen te staan die hen tot het uiterste laten gaan en waardoor Kerstmis voor veel kinderen niet door zou kunnen gaan. De twee totaal verschillende kleine elfen zullen flink aan de bak moeten om dit seizoen te redden.

‘Prep & Landing – Operation: Secret Santa’ (Disney Kerstspecial 2 / 2010)

Volg de komische avonturen van de Kerstmans dapperste elfen, Lanny en Wayne. Kerst is heel binnenkort en de vrouw van de Kerstman gaat samen met Magee Wayne en Lanny op een geheime missie sturen om een mysterieus object terug te halen uit het kantoor van de Kerstman! Gaat het dit dappere duo lukken om het op tijd te halen, of worden ze ontdekt en op de stoute lijst gezet?

‘Prep & Landing: Naughty vs Nice’ (Disney / 2011)

Met de belangrijke 25 december die snel dichterbij komt, moeten Wayne en Lanny haast maken om geheime Noordpooltechnologie, die in handen is gevallen van een stoute computerhackende jongen, terug te krijgen. Wanhopig om te voorkomen dat Kerstmis een chaos wordt, zoekt Wayne hulp bij een expert wat betreft stoute kinderen voor deze missie: een geweldig lid van de koolemmerbrigade dat ook zijn vervreemde broer blijkt te zijn, Noel.

‘Muppets Now’ (2020)

‘Muppets Now’ is een ongescripte Disney Plus Original, geproduceerd door The Muppets Studio. In de serie, die bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten die wekelijks online komen, haast Scooter zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich echter moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen.

13 november

‘Dog Impossible’ (National Geographic / 2019)

In elke aflevering stappen we in Matts innovatieve benaderingen om hondengedrag aan te passen, van verlatingsangst tot op angst gebaseerde agressie. Elke aflevering vertelt inspirerende verhalen over rehabilitatie en zit vol nuttige informatie die huisdierenbaasjes zal helpen het leven met hun vierpotige maatjes te verbeteren.

‘Dude That’s My Ghost’ (Disney XD / 2013)

Voor Spencer Wright, een 14-jarige beginnende filmmaker, is Beverly Heights de ultieme beleving. Maar als nieuweling op een middelbare school, die wordt bevolkt door Hollywood-royalty’s, is hij een buitenstaander. Hij vindt alle bling bling en sterrendom maar intimiderend. Gelukkig vindt hij een ingang via zijn beste vriend, de geest van popster Billy Joe Cobra.

‘Mr. Popper’s Penguins’ (20th Century Fox / 2011)

Thomas Popper (Jim Carrey) is een succesvol projectontwikkelaar in New York, maar door zijn werk totaal vervreemd van zijn gezin. Maar dat verandert allemaal als zijn avontuurlijke vader hem een pinguïn nalaat. Door een misverstand krijgt Popper er zelfs nog vijf pinguïns bij, die zijn leven op z’n kop zetten. Als Popper tijdens een fundraiser de eigenaar wil overhalen het pand aan hem te verkopen, zorgen de pinguïns voor een enorme chaos en dreigt hij zelfs zijn baan kwijt te raken. Desondanks gaat Popper steeds meer van de pinguïns houden en leren zij hem een betere vader en echtgenoot te zijn. Dankzij zijn nieuwe kijk op het leven, slaagt Popper er ook nog in de belangrijke deal te sluiten.

Poppers kinderen zijn echter dol op de pinguïns, en om hun liefde voor hem weer terug te winnen, besluit hij de pinguïns te houden. Maar dat valt niet mee, want naast de zorg voor zes pinguïns heeft Popper ook zijn zinnen gezet op een historisch pand in Central Park.

‘Penny op M.A.R.S.’ (seizoen 3 / Disney Channel / 2020)

De serie volgt de avonturen van Penny, een meisje met een groot talent en een grote passie: zingen. Ze besluit zich in te schrijven voor de beroemdste middelbare school voor podiumkunsten, de M.A.R.S. Haar passie moedigt haar aan om samen met haar beste vriendin Camilla voor haar dromen te vechten, maar de aankomst van een jongen maakt het allemaal een stuk gecompliceerder.

‘Inside Pixar’ (documentaireserie / 2020)

Deze nieuwe documentairereeks, met persoonlijke en filmische verhalen, geeft een kijk achter de schermen bij Pixar Animation Studios. Pixar Animation Studios is verantwoordelijk voor onder andere ‘Toy Story’, ‘Finding Nemo’, ‘Monsters Inc’, ‘The Incredibles’, ‘Coco’, ‘Onward’ en ‘Soul’.

‘LEGO Star Wars Holiday Special’ (2020)

De ‘LEGO Star Wars Holiday Special’ herenigt Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids voor een vreugdevol feest op Life Day. Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om ​​nog meer kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd door bekende en geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van feestvreugde ontdekken?

‘Raar maar Waar’ (seizoen 3, National Geographic Kids / 2020)

Liefheersbeestjes zijn geen gewone beestjes, haaien hebben zeven zintuigen en astronauten krimpen in de ruimte. Ontdek deze leuke feitjes en meer bij ‘Raar maar Waar’. Alles is bespreekbaar als broer en zus, en wetenschapliefhebbers Charlie en Kirby Engelman uitzoeken hoe de wereld in elkaar zit, met een mix van kunst, handarbeid en echte avonturen.

‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ (Disney / 2020) Premiere!

In ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’, die bestaat uit 10 afleveringen van elk zeven minuten, zal Mickey Mouse samen met zijn beste vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto nieuwe avonturen beleven. We zullen verhalen voorgeschoteld krijgen die geïnspireerd zijn op verschillende landen uit Disneyparken. De animatie bevat daarnaast nieuwe muziek, moderne settings en de onmiskenbare klassieke Mickey Mouse-stijl, zoals we die gewend zijn.

‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ komt namelijk van de hand van het Disney Television Animation team, dat ook verantwoordelijk is voor de Emmy Award-winnende en razend populaire ‘Mickey Mouse’ shorts, die vanaf 2013 zijn uitgezonden op Disney Channel. De serie kent vijf seizoenen, met in totaal 96 afleveringen die al op Disney Plus te vinden zijn.

20 november

Big Hero 6 (seizoen 2 / Disney XD / 2019-2020)

Het avontuur gaat verder voor de 14-jarige tech-genie Hiro en zijn empathische, hypermoderne robot Baymax. Alsof het niet genoeg is om de nieuwe leerling te zijn op het San Fransokyo Instituut voor Technologie, wordt het buiten de campus pas echt spannend. Hiro en Baymax vormen samen met hun vrienden Wasabi, Honey Lemon, Go Go en Fred het legendarische superheldenteam Big Hero 6. Samen beschermen zij de stad tegen een kleurrijk raster van wetenschappelijk versterkte schurken die chaos en wanhoop willen stichten.

‘The Greatest Showman’ (20th Century Fox / 2017)

The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum.

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar® winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

‘The Last Secrets Of The Nasca’ (documentaire / National Geographic / 2019)

Met behulp van DNA-analyse, 3D-scanners en een radar van NASA onthult een team van wetenschappers de mysterieuze wereld van de Nazca in Peru.

‘Secrets Of The Zoo’ (seizoen 2 / National Geographic / 2019)

De Columbus Zoo and Aquarium is een van de grootste dierentuinen van Amerika. National Geographic WILD neemt voor het eerst een kijkje achter de schermen en ontmoeten de mensen die 24 uur per dag, zeven dagen per week werken om de beste dierentuinervaring te creëren.

‘Ultimate Airport Dubai’ (seizoen 1, 2 en 3 / National Geographic / 2013-2015)

Minder dan 55 jaar geleden was Dubai International Airport nog een wijde woestijn met zand. Vandaag de dag is het een modern mecca van internationale vliegreizen. Met 344,000 vluchten, 57 miljoen passagiers en 2 miljoen ton aan vrachten die ieder jaar naar binnen en naar buiten gevlogen worden, is het de op twee na drukste luchthaven ter wereld voor internationale passagiers.

‘Marvel’s 616′ (8 afleveringen / 2020)

‘Marvel 616’ is een anthologie-documentaireserie die de overeenkomst onderzoekt tussen de legendarische Marvel-verhalen, personages en makers en de werkelijkheid in ons dagelijks leven. Dit alles door de ogen van verschillende filmmakers. Elke aflevering zal inzoomen op ‘de rijke, historische, culturele en maatschappelijke context die onlosmakelijk is verbonden met verhalen over het Marvel Universum.’

27 november

‘Binny and the Ghost’ (seizoen 1 en 2 / Disney Channel / 2013-2016)

Wanneer de 13-jarige Binny en haar familie verhuizen naar een oud herenhuis, ontdekt ze dat ze haar kamer deelt met de geest van een 14-jarige jongen genaamd Melchior, die ze kan zien vanwege een horloge. Er is maar één manier om van de ongewenste kamergenoot af te komen: ze moet hem helpen om fouten goed te maken totdat hij uit het ongewisse is bevrijd. Hun kleine tijdverdelingsregeling blijkt een goed team voor het oplossen van criminaliteit dat elke zaak oplost en ze hebben veel meer plezier ermee dan ze ooit zouden laten merken. Tegelijkertijd proberen ze meer te weten te komen over het mysterieuze verleden van Melchior en ontdekken ze een groot geheim…

‘Far From Home: Adventures Of Yellow Dog’ (20th Century Fox / 1995)

Frisse, recht voor de raapse familiefilm over de moed en de vindingrijkheid van veertienjarige Angus McCormick (Jesse Bradford) die tijdens een storm met zijn trouwe Labrador overboord valt en op een eiland voor de Canadese kust belandt. Terwijl zijn ouders Katherine en John McCormick (Mimi Rogers en Bruce Davison), geholpen door de Canadese kustwacht hen dagenlang opsporen, slagen de jongen en zijn hond erin te overleven door het eten van muizen en insecten en zich kranig te gedragen. Knappe vertolkingen, vooral van de hond. Een vertrouwd thema, jawel, maar de stormscène werd angstwekkend realistisch in beeld gebracht door cameraman James Gardner, die dankbaar gebruik maakte van de fotogenieke wilde natuur van Brits Columbia. Toe te juichen valt het weglaten van sentimentaliteit in film en script van regisseur Borsos. Aanbevolen voor een jeugdig publiek (vanaf een jaar of tien) en volwassen hondenliefhebbers.

‘Once Upon A Time’ (seizoen 1 t/m 7 / Disney / 2011-2018)

Wanneer Emma Swan 28 wordt, staat op haar verjaardag Henry ineens voor haar deur, de zoon die ze tien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Henry is ervan overtuigd dat Emma de dochter is van Sneeuwwitje en Prins Charming, en dat ze voorbestemd is een machtige vloek op te heffen. Emma gelooft het niet, en gaat met Henry mee terug naar Storybrooke, waar ze de mysterieuze Mr. Gold ontmoet en botst met burgemeester Regina Mills, Henry’s adoptiemoeder die volgens hem niemand minder dan de Boze Koningin is!