Dit zijn de 30 nieuwe Disney Plus-titels voor december 2020 (overzicht)

disney plus, disney+, december

December is opnieuw een heerlijke en boeiende maand op Disney Plus! We krijgen maar liefst 30 nieuwe titels op de service, waaronder ‘Mulan’, ‘Godmothered’, ‘Disney Family Singalong Pt. 2’, ‘Zombies 2’ en het prachtige ‘Thailand’s Wild Side’ van National Geographic. Maar we krijgen ook wat Nederlandse content in de vorm van 24Kitchen, met titels als ‘Rudolph’s Bakery’, ‘De Streken Van Wim’ en ‘De Worsten Van Babel’. Maar er kan er maar een met de echte eer strijken en dat is natuurlijk het paradepaardje van Disney en Pixar: ‘Soul’.

Zie hieronder een overzicht van wat er in december allemaal op Disney Plus zal verschijnen.

In dit artikel:

4 december

‘Mulan’ (Disney / 2020)

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie …en een trotse vader.

‘Godmothered’ (Disney / 2020) Première! 

‘Godmothered’ vertelt het verhaal over Eleanor (Jillian Bell), een jonge en onervaren feeënmoeder in opleiding. Wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit ze de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeënmoeders nodig hebben. Eleanor vindt een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood. Zij spoort haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie (Isla Fisher), nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die bij een nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren eerder heeft verloren, heeft Mackenzie het ‘gelukkig zijn’ bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om haar een geluks make-over te geven. Of ze dat nu leuk vindt of niet.

‘Diana: In Her Own Words’ (National Geographic / 2017)

In 1991 nam Diana, prinses van Wales, deel aan een reeks geheime interviews voor een boek over haar leven. Op basis van die opnames onthult deze film de gedachten van Diana op een specifiek punt in haar leven en presenteert zij haar verhaal volledig in haar stem. De meeste van deze opnames zijn nooit uitgezonden en geven een frisse kijk op het emotionele leven van Diana onder de loep.

Making Of ‘Out’ (Disney / 2020)

Hier zien we hoe Pixar SparkShort ‘Out’ is gemaakt.

‘Disney Family Singalong deel 2’

Ryan Seacrest presenteert een nationale meezingavond met beroemdheden en hun gezinnen, die hun favoriete Disneyliedjes zingen vanuit hun huis. De teksten worden weergegeven zodat kijkers kunnen meezingen.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.

‘High School Musical: De Musical: De Series: De Holiday Special’

Castleden Olivia Rodrigo, Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Joe Serafini, Mark St. Cyr en Kate Reinders zingen kerstliedjes en delen hun persoonlijke (familie) kerstherinneringen. Ook delen zij goede voornemens voor het nieuwe jaar en krijgen we een sneak peek van seizoen 2 te zien!

‘Safety’ (Disney / 2020) Première! 

‘Safety’ vertelt het verhaal van Ray McElrathbey, een jonge man die wordt geconfronteerd met een reeks uitdagende omstandigheden, wiens geloof en doorzettingsvermogen hem helpen om herhaalde tegenslagen te overwinnen. Hij speelt voetbal met een studiebeurs aan de Clemson University, terwijl hij worstelt met de opvoeding en zorg van zijn 11-jarige broer Fahmarr.

18 december

‘Bia’ (seizoen 1 / Disney Channel Argentinië / 2019)

Bia is een gepassioneerd kunstenares. Zij hangt met haar vrienden in de Fundom, een ontmoetingsplaats waar creatieve jongeren webinhoud maken. Terwijl ze haar passie voor muziek herontdekt, overwint ze haar angsten. Bia had een speciale band met haar zus Helena die jaren geleden is gestorven, althans dat denkt iedereen. Bia leeft een liefdesverhaal, maar een conflict uit het verleden zorgt voor obstakels. BIA is muziek, mysterie, romantiek, en is ingesteld op het snelle tempo van sociale media.

‘Disney Parks Sunrise Series’

Bekijk de zonsopgang op je favoriete Walt Disney World-resorts.

‘The Fault in Our Stars’ (20th Century Fox / 2014)

‘The Fault in Our Stars’ is een Amerikaanse romantische dramafilm uit 2014 onder regie van Josh Boone. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green, waarin twee jonge kankerpatiënten elkaar ontmoeten bij een praatgroep en al gauw steun in elkaar vinden. Shailene Woodley en Ansel Elgort vertolken de twee tieners.

‘Once Upon a Time in Wonderland’ (seizoen 1 / ABC /2013-2014)

‘Once Upon a Time in Wonderland’ is een Amerikaanse televisieserie van ABC. De reeks is bedacht door schrijvers Edward Kitsis, Adam Horowitz, Zack Estrin en Jane Espenson en gaat over Alice, die naar Wonderland reist om haar geliefde Cyrus te redden. Hierbij krijgt ze hulp van de sarcastische Will Scarlet en de zenuwachtige White Rabbit. Echter, niet iedereen is te vertrouwen en Alices vijanden zijn niet gemakkelijk te verslaan. Het verhaal is licht gebaseerd op het verhaal Alices Adventures in Wonderland van Lewis Carroll.

‘Thailand’s Wild Side’ (National Geographic / documentaire / 2020)

Deze gloednieuwe serie volgt het lot van enkele van de meest charismatische wilde wezens van Thailand die voor de grootste uitdagingen van hun leven staan; The Hunting Game en The Mating Game.

Klik hier voor de trailer.

‘We Bought a Zoo’ (20th Century Fox / 2011)

Voormalig Guardian-journalist Benjamin Mee (Matt Damon) koopt na de dood van zijn vrouw een vervallen dierentuin, op het platteland, van zijn laatste spaargeld, om zijn leven weer op te pakken. Alles verloopt niet van een leien dakje en ook op privégebied speelt er zich van alles af. Het verhaal is een mix van komedie en drama.

‘Dory’s Reef Cam’

Duik de diepe wateren in en bekijk de waterdieren uit de wereld van Nemo en Dory.

‘On Pointe’ (seizoen 1 / Disney / 2020) Première!

‘On Pointe’ legt een seizoen vast in de wereldberoemde School of American Ballet (SAB) in New York City. Met ongekende toegang tot een van de beste balletinstituten voor jongeren ter wereld, volgt de serie het leven van de studenten van 8 tot 18 jaar die hun dromen nastreven om balletdansers te worden. Terwijl oudere studenten uit het hele land rigoureus trainen voor professionele carrières, worden jongere studenten uit New York City op de proef gesteld terwijl ze repeteren en optreden in de kerstklassieker “George Balanchine’s The Nutcracker®” van het New York City Ballet op het podium in Lincoln Center. De serie bestaat uit 6 afleveringen.

Er is nog geen trailer van ‘On Pointe’ beschikbaar.

on pointe, disney plus, disney+

25 december

‘Soul’ (Disney/Pixar / 2020) Première! (zonder extra kosten)

Wat maakt jou precies…JOU? Muziekleraar Joe Gardner (stem van Jamie Foxx) krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen, maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor – de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen.

Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22 (stem van Tina Fey), die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen.