Dit zijn de toekomstige en verborgen titels op Disney Plus

call of the wild, disney plus, 27 september 2020

Disney heeft voor Nederland al films, series en documentaires aan Disney Plus toegevoegd die nog niet zichtbaar zijn op de website en dus nog niet bekeken kunnen worden. Met deze post brengen we je dan ook graag op de hoogte welke titels er allemaal in de koelkast staan van de streamingdienst.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Disney voegt geregeld nieuwe content toe voor de verschillende markten waar Disney Plus actief is. Dus ook de Nederlandse bibliotheek wordt met regelmaat aangevuld. Deze films, series, shorts en documentaires staan op Disney Plus, maar zijn niet vindbaar op de dienst. De reden dat deze content nog niet op Disney Plus te streamen is heeft met verschillende dingen te maken, maar vooral met licenties.

Wij zijn er even dieper ingedoken en hebben een zo compleet mogelijke lijst voor je samengesteld van al deze titels. Onderstaande content zal uiteindelijk allemaal, de een sneller dan de ander, op Disney Plus te zien zijn. De vraag is alleen wanneer, dat weet alleen Disney en die communiceren geen datums, op de maandelijkse lijsten na.

Wij zullen deze lijst zoveel als mogelijk up-to-date houden, want dit zijn natuurlijk lang niet alle titels die nog op Disney Plus zullen komen. Dit is slechts een fractie van wat zichtbaar is.

Klik op een titel voor meer informatie en trailer (mits beschikbaar).

[table id=9 responsive=collapse /]