‘Doctor Who’ vanaf 2023 te zien op Disney Plus

De populaire serie ”Doctor Who” zal vanaf volgend jaar te zien zijn op Disney Plus.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Ncuti Gatwa als de 15e Doctor in de serie ''Doctor Who''
Vandaag hebben de BBC en Disney bekend gemaakt dat Disney+ vanaf volgend jaar het nieuwe huis zal zijn van de beroemde serie, Doctor Who.

Russell T Davies zal terugkeren als showrunner en heeft het volgende te zeggen over de deal: ”Ik hou van de show en met deze deal krijgen we het beste van beide werelden. Samen met Disney kunnen we TARDIS over de hele wereld lanceren en een nieuwe generatie fans bereiken.”

Ook de president van Disney+, Alisa Bowen, had wat te zeggen over het grote nieuws: ”We zijn ongelofelijk enthousiast om de nieuwe seizoenen van Doctor Who wereldwijd te introduceren aan de volgende generatie fans. De serie is een perfecte toevoeging aan ons aanbod.”

De nieuwe afleveringen van Doctor Who zullen vanaf november 2023 op Disney+ verschijnen. David Tennant zal hierin terugkeren als de 14e Doctor waarna Ncuti Gatwa het stokje overneemt als 15e Doctor.