Nieuwe documentaire ter ere van Marvel-legende Stan Lee nu te zien op Disney Plus

Stan Lee documentaire nu te zien op Disney Plus
Image:ⓒ Disney Plus

Op Disney Plus is vandaag een nieuwe documentaire verschenen die een eerbetoon brengt aan de legendarische stripauteur Stan Lee, de man achter de creatie van vele bekende iconische superhelden uit het Marvel-universum.

Vanaf vandaag is op Disney Plus een nieuwe documentaire verschenen die een eerbetoon brengt aan de legendarische stripauteur Stan Lee, de man achter de creatie van vele bekende superhelden uit het Marvel-universum. De documentaire heet “Stan Lee” en biedt fans een diepgaand inzicht in het leven en de nalatenschap van deze iconische striptekenaar. Stan Lee begon zijn carrière in de stripindustrie in de jaren 40 en werkte samen met getalenteerde tekenaars zoals Jack Kirby en Steve Ditko om een geheel nieuw universum van superhelden te creëren. Zijn ongeëvenaarde verbeeldingskracht en innovatieve benadering van het genre gaven het startschot voor een revolutie in de stripwereld.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Stan Lee: The Marvel Mastermind duikt de archieven in

In de documentaire “Stan Lee” zullen archiefbeelden, interviews en persoonlijke anekdotes worden gebruikt om het verhaal van Stan Lee tot leven te brengen. Het publiek krijgt de kans om meer te weten te komen over zijn inspiraties, zijn creatieve proces en de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam. Bekende gezichten uit de industrie, waaronder Marvel-studiobazen, acteurs en andere stripauteurs, zullen hun persoonlijke ervaringen delen en de impact van Stan Lee’s werk bespreken.

Bekijk hier de officiële trailer van Stan Lee.

“Stan Lee: The Marvel Mastermind” werpt ook een blik op de transformatie van Marvel Comics van een klein stripbedrijf naar een wereldwijd fenomeen. De documentaire belicht de historische momenten en baanbrekende verhalen die Marvel tot de superkrachtige franchise hebben gemaakt die het vandaag is. Het is een eerbetoon aan de man die de fundamenten legde voor een enorm universum vol superhelden die geliefd zijn bij miljoenen mensen over de hele wereld.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.