Dolphin Reef (2020)

  dolphin reef, disney plus

  In Disneynature’s ‘Dolphin Reef’ duiken we de zee in om te dartelen met een van de meest boeiende dieren op aarde: dolfijnen. Echo is een jonge tuimelaar die niet helemaal kan beslissen of het tijd is om op te groeien en nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen of toe te geven aan zijn gekke kant en gewoon plezier te hebben. De dolfijngemeenschap is lastig en het koraalrif dat Echo en zijn familie thuis noemen, is afhankelijk van al zijn inwoners om het gezond te houden. Maar met bultruggen, orka’s, zeeschildpadden en inktvissen die om zijn aandacht smeken, heeft Echo moeite om alle verleidingen die de oceaan te bieden heeft te weerstaan.

  ‘Dolphin Reef’ is gemaakt door het team achter ‘Chimpanzee’, ‘Monkey Kingdom’ en ‘Bears’. Het verhaal wordt vertelt door Natalie Portman (Avengers: Endgame/Thor). De documentaire zal exclusief op Disney Plus te zien zijn.

  Titel: Dolphin Reef
  Type: Documentaire
  Genre: Reality
  Release: 3 april 2020
  IMDb: 7.5
  Kijk op Disney Plus: Klik

  Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus om direct van ‘Dolphin Reef’ te kunnen genieten. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.