‘Donna Hay Christmas’ vanaf 2 november op Disney Plus te zien

donna hay christmas, disney plus, disney+-

Kookfans opgelet: De Australische Foodstylist en auteur Donna Hay zal binnenkort met haar kookprogramma op Disney Plus te bewonderen zijn. ‘Donna Hay Christmas’ is met al haar lekkernijen vanaf woensdag 2 november op de streamingdienst te bekijken. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Donna Hay Christmas’

In ‘Donna Hay Christmas’ zal Donna kijkers begeleiden bij het perfectioneren van de elementen die nodig zijn voor een magisch feest. Daarnaast deelt zij haar favoriete tips en trucs voor de ultieme feestelijke viering, die zelfs de meest ervaren kok het vertrouwen zal geven om zijn eigen soort kerstmagie te creëren.

Van de ultiem geglazuurde ham tot een spectaculaire Pavlova als middelpunt, Donna laat ons zien hoe jij haar beste (tijdbesparende) tips en stylingideeën onder de knie kunt krijgen om je tijd met familie en vrienden te maximaliseren. Heerlijke cadeaus, een draai aan nostalgische klassiekers en kanshebbers voor je nieuwe feestelijke favorieten. Ze komen allemaal samen om een ​​kerstfeest te creëren zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Afleveringen

‘Donna Hay Christmas’, wat de derde lokale (Australische) productie voor Disney Plus is, bestaat uit vier afleveringen.

Aflevering 1: Deliciously Simple Starters.
Aflevering 2: The Main Event
Aflevering 3: Show Stopping Deserts
Aflevering 4: Sweet Treats and Festive Favours

Donna Hay

De 52-jarige Donna Hay is niet meer weg te denken uit het kooklandschap. De Australische auteur zette al 27 bestsellers op haar naam, zoals ‘The new easy’, The new classics’ en ‘Fresh and light’. In totaal gingen er wereldwijd meer dan 6 miljoen boeken van haar over de toonbank. Hay staat bekend om haar simpele recepten en mooie fotografie.

Alle vier de afleveringen van ‘Donna Hay Christmas’ zijn vanaf woensdag 2 november op Disney Plus te bekijken.

Zie hieronder de trailer van de show.