‘Doogie Kamealoha’ seizoen 2 vanaf 31 maart te zien op Disney Plus

Doogie Kamealoha
Image:Ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van ‘Doogie Kamealoha’ vanaf 31 maart te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal

De serie speelt zich af in het huidige Hawaï en volgt Lahela “Doogie” Kameāloha, een 16-jarig meisje uit een gemengde relatie dat jongleert met een beginnende medische carrière en een leven als tiener. Haar familie, onder andere haar pittige Ierse moeder die ook haar supervisor in het ziekenhuis is, begeleid Lahela en maakt het soms erg lastig voor haar. En dan is er ook nog een vader die moeite heeft met het feit dat zijn dochter niet meer zijn kleine meisje is.

In dit tweede seizoen wordt Lahela na een zomer apart te hebben doorgebracht eindelijk herenigd met Walter, al is hij niet dezelfde vriend meer van wie ze maanden geleden afscheid heeft genomen. Tot overmaat begint ze ook nog eens te twijfelen aan haar relatie door het ontmoeten van een nieuwe patient, Nico. Lahela’s leven zit vol met beslissingen – Walter, Nico en het kiezen van haar medische specialiteit. Wie of wat zal ze uiteindelijk kiezen? Gelukkig heeft ze haar familie, collega’s en beste vriendin om haar daarbij te ondersteunen.

Cast

Peyton Lee (‘Andi Mack’) speelt de hoofdrol in de serie. Verder hebben Kathleen Rose Perkins (‘Big Shot’), Jason Scott Lee (‘Mulan’), Alex Aiono (‘Pretty Little Liars’), Milo Manheim (‘Zombies’) en Ronny Chieng (‘The Daily Show’) allemaal een rol in de serie.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Tijdelijk 80% korting op Disney Plus!

Er loopt momenteel een ijzersterke kortingsactie voor Disney Plus: je betaalt de eerste drie maanden slechts €1,99 per maand. Dat komt neer op een indrukwekkende korting van maar liefst 80%!

Klik hier om jouw korting te claimen

Wees er wel snel bij, want deze aanbieding is tijdelijk. De actie loopt van 6 september tot 20 september. Zowel terugkerende als nieuwe abonnees kunnen van deze actie gebruik maken.