‘Ed Sheeran: The Sum of it All’ vanaf nu te zien op Disney Plus

Image:Ⓒ Disney

De nieuwe documentaire ‘Ed Sheeran: The Sum of it All’ is vanaf nu te zien op Disney Plus en biedt kijkers een exclusief kijkje in het leven van de zanger.

In dit artikel:

Verhaal

Voor de allereerste keer opent de wereldwijde superster, Ed Sheeran, de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven terwijl hij de thema’s verkent die zijn muziek inspireren. Deze serie volgt Ed nadat hij levensveranderend nieuws hoort en onthult zijn  triomfen tijdens de meest uitdagende periode van zijn leven. Deze originele 4-delige serie bevat exclusief beeldmateriaal achter zijn iconische hits, nooit eerder vertoonde persoonlijke beelden met zijn vrienden en familie, en epische stadionoptredens die inzicht geven in Eds wereld.

In elke aflevering wordt Ed geconfronteerd met thema’s en emoties die de meeste mensen ervaren. Ed drukt zijn diepere gedachten uit terwijl hij het leven opnieuw beoordeelt en onderzoekt wat hij van de wereld en van zichzelf vindt en hoe deze moeilijke tijd hem en zijn nieuwe muziek heeft beïnvloed.

Muziek

Deze nieuwe serie sluit zich aan bij een ruim assortiment content over muziek die te streamen is op Disney Plus. Disney heeft al specials uitgebracht met BTS, Olivia Rodrigo, U2, Elton John, Taylor Swift, The Beatles, Miley Cyrus en meer artiesten.

”Ed Sheeran: The Sum of it All’ is vanaf nu te streamen op Disney Plus.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.