Een kijkje in de cockpit van ‘The Mandalorian’

Beeld: The Walt Disney Company

Op 12 november is het zover, dan kunnen we de eerste aflevering kijken van de live-action Star Wars serie ‘The Mandalorian’. Elke week komt er één nieuwe aflevering van de in totaal 10-delige serie op Disney Plus.

We weten verder nog niet veel details over de serie, maar er is inmiddels wel een korte synopsis verschenen:

Na de verhalen van Jango en Boba Fett, staat er nog een krijger op in het Star Wars-universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van het Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. We volgen een eenzame premiejager in de uithoeken van het universum, ver weg van de autoriteit van de New Republic.

Dit weekend plaatste IGN een foto van ‘The Mandalorian’ in de cockpit van zijn schip, The Razor Crest. We weten nog niet veel over het schip, maar uit de foto onderaan dit artikel kunnen we concluderen dat de cockpit gericht is op één persoon. Dit is geen verassing, aangezien het verhaal draait om een eenzame premiejager. Wij vinden alle beelden er tot nu toe spectaculair uit zien. We denken dat het een aanwinst is voor Disney Plus en voor vele fans een reden om het dan ook direct aan te schaffen.

De trailer van ‘The Mandalorian’ kan je vinden in dit artikel.