Eerst foto Disney-film ‘Raya and the Last Dragon’ vrijgegeven

disney, raya and the last dragon, first look

Disney heeft de eerste foto vrijgegeven van ‘Raya and the Last Dragon’. Het gaat om een foto van de krijger Raya.

Het gaat om onderstaande prachtige foto. Dit smaakt wat ons betreft absoluut naar meer!

(tekst gaat verder onder de foto)

disney, raya and the last dragon, first look

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

In dit artikel:

59e film

‘Raya and the Last Dragon’ wordt de 59e film van Walt Disney Animation Studios. De film wordt geregisseerd door Paul Briggs (oa Frozen 2, Zootropolis en Rapunzel) en Dean Wellins (oa Moana, Ralph breaks the internet en de Prinses en de kikker) en mede geregisseerd door John Ripa (Big hero 6, Moana en Zootropolis).

De film is geproduceerd door Osnat Shurer (Moana en One Man Band) en geschreven door Kiel Murray (Cars 3) en Adele Lim (Crazy Rich Asians).

Plot

‘Raya and the Last Dragon’ speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem Kelly Marie Tran) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Sisu, ingesproken door Awkwafina, is een waterdraak die in een mens kan transformeren.

Meer informatie is er niet bekend over het plot.

Release

‘Raya and the Last Dragon’ had eigenlijk in november 2020 moeten uitkomen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De film staat nu voor 10 maart 2021 op de agenda.