Eerste beeld Pixar-serie ‘Win or Lose’ voor Disney Plus vrijgegeven

win or lose, pixar, disney plus, disney+

Disney heeft tijdens de D23 Expo 2022 in Anaheim, California het eerste beeld vrijgegeven van de nieuwe Pixar-serie ‘Win or Lose’ voor Disney Plus. De titel zal in 2023 op de streamingdienst verschijnen. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

‘Win or Lose’ volgt een softbalteam op de middelbare school in de week voorafgaand aan hun kampioenswedstrijd. Elke aflevering van 20 minuten belicht het perspectief van een nieuwe personage en onderzoekt de consequenties van slechte keuzes, op en buiten het veld.

De stem van coach Dan wordt ingesproken door Will Forte, die bekend is geworden met zijn sketch ‘MacGruber’ bij Saturday Night Live (2002-2010) van NBC Television.

Productie

‘Win or Lose’ is geschreven en geregisseerd door Carrie Hobson (‘Lightyear’, ‘Luca’ en ‘Toy Story 4’) en Michael Yates (‘The Snowman’). De serie is geproduceerd door David Lally. ‘Win or Lose’ is een komedie over liefde, rivaliteit en de uitdagingen waarmee we allemaal worden geconfronteerd in onze strijd om te winnen in het leven.

Zie hieronder of bovenaan dit artikel de eerste first look van ‘Win or Lose’.