Elemental (2023) nu te streamen op Disney Plus

Elemental disney plus
©Disney

Disney+ heeft op 13 september de langverwachte film “Elemental” toegevoegd aan hun bibliotheek. Ben je fan van Disney? Dan is deze film een must-see voor jong en oud

Pixar en Disney hebben opnieuw samengewerkt om een betoverende animatiefilm te produceren, genaamd “Elemental”. Deze film was aanvankelijk te bewonderen in de bioscopen vanaf 12 juli 2023, maar is nu ook beschikbaar om te streamen op Disney Plus.

Neem nu een abonnement op Disney+ voor 1,99 euro (tijdelijke actie) en start meteen met kijken naar Elemental (actie geldig tot en met 20 september).

Het verhaal van Elemental

Elemental neemt je mee naar de stad Element City, waar alle elementen samenleven: vuur, water, aarde en lucht. De film volgt het verhaal van Ember Lumen, een vuurmeisje met een vurig karakter dat zich op letterlijke wijze kan laten ontvlammen wanneer haar emoties hoog oplopen.

Wanneer een van haar emotionele uitbarstingen resulteert in een overstroming in de winkel van haar vader, die ze later zou mogen overnemen, kruist ze het pad van Wade, een waterjongen. Ondanks de traditionele tegenstelling tussen vuur en water, begint er tussen de twee iets moois te ontluiken.

Na talloze avonturen die de twee tegenpolen beleven, beseft Ember dat ze zich nooit echt heeft afgevragd wat ze werkelijk wil in het leven. Moet ze in de voetsporen van haar vader treden, of zal ze haar eigen weg kiezen?

Trailer van Elemental

Kijk met korting

Je kan nog tot en met 20 september een voordelig Disney+ abonnement afsluiten. Je kan 3 maanden lang voor €1,99 per maand genieten van alle films en series van Disney, Marvel, National Geographic, Star Wars en Pixar, waaronder de film “Elemental”.

Start met kijken

 

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.