‘Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer’ eerder toegevoegd op Disney Plus

fantastic four rise of the silver surfer, disney plus, marvel

Eerder liet Disney aan deze website weten dat Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) samen met de X-Men films vanaf 1 januari 2020 op Disney Plus te zien was. Dat Disney vol verrassingen zit met het toevoegen van content wordt nogmaals bevestigd, want de film is plots opgedoken in de bibliotheek van de streamingsdienst.

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer is een Amerikaans-Brits-Duitse sciencefiction-actiefilm uit 2007, gebaseerd op de Marvel stripserie Fantastic Four. In de film zien we onder andere Jessica Alba als Sue Storm/The Invisible Woman en Laurence Fishburne als Norrin Radd/The Silver Surfer.

De bekendste superhelden van Marvel staan voor hun grootste uitdaging ooit wanneer de mysterieuze Silver Surfer de aarde wil vernietigen. Terwijl de Silver Surfer over de wereld rondraast en hierbij een spoor van vernieling nalaat, proberen Reed, Sue, Johnny en Ben zijn geheim te ontrafelen. Alleen met een echte ‘team spirit’ kan de aarde van de ondergang gered worden. Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer is een actiefilm met duizelingwekkende achtervolgingen en prachtige special effects.

Bekijk de film direct op Disney Plus of bekijk de trailer hieronder.

UPDATE:

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer is om onduidelijke redenen door Disney offline gehaald. We houden je op de hoogte als wij meer weten!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.