‘’Flamin’ Hot’’ vanaf vandaag te zien op Disney Plus

Flamin' Hot
Image: ⓒ Disney

De nieuwe film ‘’Flamin’ Hot’’ over de uitvinder van Cheetos is vanaf vandaag te zien op Disney Plus

In dit artikel:

Verhaal

De film is het inspirerende waargebeurde verhaal van Richard Montañez (Jesse Garcia) die als Frito Lay-conciërge de voedingsindustrie ontwrichtte door zijn Mexicaans-Amerikaanse afkomst te kanaliseren om Flamin’ Hot Cheetos van een simpele snack in een iconisch wereldwijd popcultuur fenomeen te veranderen.

Rond het verhaal hangt nog een hoop controversie omdat het niet bekend is of Richard ook echt daadwerkelijk de Flamin’ Hot Cheetos heeft uitgevonden. Sinds 2018 loopt er een onderzoek om te bewijzen of dit inderdaad het geval is of niet.

Mede doordat het niet bekend is of Richard de Flamin’ Hot Cheetos heeft uitgevonden wordt het verhaal vanuit zijn kant verteld.

Cast

In de film hebben Jesse Garcia (‘’A Beautiful Life’’), Annie Gonzalez (‘’A Violent Man’’), Tony Shalhoub (‘’Cars’’), Dennis Haysbert (‘’Lucifer’’), Bobby Soto (‘’The Quarry’’), Emilio Rivera (‘’On My Block’’) en Lora Martinez-Cunningham (‘’Finch’’) allemaal een rol.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.