‘Fleishman is in Trouble’ seizoen 1 vanaf nu op Disney Plus

Fleishman is in Trouble seizoen 2 Disney Plus
Image:Ⓒ Hulu / Disney

‘Fleishman is in Trouble’ seizoen 1 is vanaf nu exclusief te zien op Disney Plus. De dramaserie met onder andere Jesse Eisenberg en Claire Danes (bekend van de hitserie Homeland) is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst. 

Verhaal

Fleishman is in Trouble vertelt het verhaal van Toby Fleishman (Jesse Eisenberg). Toby is een 41-jarige man die recentelijk gescheiden is en zich nu begeeft in de wereld van online daten. Toby beleeft hierin een succes dat hij nog nooit eerder heeft gekend. Zelfs niet in zijn jeugd, voor zijn huwelijk na zijn studie geneeskunde. Echter, aan het begin van zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel (Claire Danes) spoorloos. Hij blijft achter met hun 11-jarige dochter Hannah (Meara Mahoney-Gross) en 9-jarige zoon Solly (Maxim Swinton), zonder enig idee waar Rachel naartoe is en of ze van plan is om ooit terug te keren.

Terwijl hij zijn rol als ouder probeert te vervullen, omgaat met de terugkeer van oude vrienden Libby (Lizzy Caplan) en Seth (Adam Brody), en mogelijk promotie maakt in het ziekenhuis waar hij werkt, probeert Toby ook alle vrijgezelle vrouwen in Manhattan te daten. Hij realiseert zich echter ook dat hij nooit achter de waarheid over Rachel’s verdwijning kan komen totdat hij eerlijk naar zichzelf gaat kijken en onder ogen moet komen wat er eigenlijk is gebeurd tijdens zijn huwelijk met Rachel.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Cast en crew

De cast van Fleishman is in Trouble bestaat onder andere uit Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan, Adam Brody, Meara Mahoney Gross en Maxim Swinton.

Fleishman is in Trouble is van de Amerikaanse televisiezender FX (onderdeel van Disney) en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Taffy Brodesser-Akner. De dramaserie verscheen eerder op streamingdienst Hulu in Amerika.

Zie hieronder de trailer van Fleishman is in Trouble.

Afleveringen

Fleishman is in Trouble seizoen 1 bestaat uit 8 afleveringen.

  • Aflevering 1: Summons Your Witnesses
  • Aflevering 2: Welcome to Paniquil
  • Aflevering 3: Free Pass
  • Aflevering 4: God, What an Idiot He Was
  • Aflevering 5: Vantablack
  • Aflevering 6: This Is My Enjoyment
  • Aflevering 7: Me-Time
  • Aflevering 8: The Liver

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.