Formule 1 livestream: bekijk hier live de F1 Grand Prix Japan

Formule 1 livestream
Image: ⓒ Unsplash, José Pablo Domínguez

Formule 1 livestream 2022: Bekijk hier live de Formule 1 race op tv en online. Op zondag 9 oktober om 07.00 uur springen de lichten op groen op het Suzuka Circuit in Japan. Slaat Max Verstappen dit weekend wel toe en kroont hij zich voor de tweede keer op rij tot wereldkampioen Formule 1? 

Formule 1 livestream: Grand Prix Japan

Na de spectaculaire regenrace in Singapore zijn de teams inmiddels aangekomen in Japan waar zondag 9 oktober de Grand Prix verreden zal worden op het Suzuka Circuit, de thuisbasis van Honda. Met de Formule 1 livestream van Viaplay kun je alle vrije trainingen, kwalificatie en de race live kijken op tv en online.

Wanneer wordt Max Verstappen wereldkampioen Formule 1?

Verstappen heeft na 17 van de 22 verreden races een voorsprong van maar liefst 104 punten op Charles Leclerc van Ferrari. Verstappen heeft alles in eigen hand want om voor de tweede keer wereldkampioen Formule 1 te worden moet Verstappen de race winnen en de snelste rondetijd neerzetten voor een bonuspunt ongeacht wat Leclerc doet.

Je kan de race live kijken via de Formule 1 livestream van Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Tijdschema Formule 1 Grand Prix Japan

De eerste vrije training op het Suzuka Circuit start op vrijdag 7 oktober om 05.00 uur gevolgd door de tweede vrije training om 08.00 uur. De derde vrije training staat op zaterdag 8 oktober om 05.00 uur gepland. De kwalificatiesessie, waarin de coureurs strijden voor pole position, begint om 08.00 uur. De start van de Formule 1 Grand Prix van Japan is zondag 9 oktober om 07.00 uur.