‘George uit de Jungle’ binnen enkele dagen op Disney Plus te zien

george uit de jungle, disney plus

Opnieuw zal er zeer binnenkort een ‘nieuwe’ titel op Disney Plus verschijnen. Vanaf 21 december 2019 is de avonturenfilm ‘George uit de Jungle’ namelijk te streamen op de service.

Diep in de jungle wordt baby George (Brendan Fraser/The Mummy), de enige overlevende van een vliegtuigcrash, opgevoed door gorilla’s. George groeit op tot een sterke en lieve kluns met een regenwoud vol vrienden: Tookie de toekan, Ape de pratende gorilla en Shep de olifant, die dol is op pinda’s. Als stropers achter zijn vrienden aanzitten komt de Koning van de Swing in actie en krijgt George te maken met erg veel obstakels.

Het tweede deel van George uit de Jungle is al beschikbaar op Disney Plus. Vanaf 21 december is dus ook het eerste deel te bekijken. Klik hier om ‘George uit de Jungle’ direct toe te voegen aan je Kijklijst!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.