Gerucht: Komt ‘The New Mutants’ in september naar Disney Plus?

new mutants, disney plus, marvel

Het houdt de gemoederen op social media flink bezig: wat gaat er gebeuren met Disney’s nieuwe films ‘The New Mutants’ en ‘Mulan’. Het wordt er in ieder geval niet minder spannend op. Vandaag is er op Reddit namelijk een trailer opgedoken van ‘The New Mutants’ die claimt dat de film vanaf 4 september op Disney Plus te zien is.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

“De trailer lijkt op deze tv-spot, maar is anders bewerkt en bevat enkele opnames die niet in andere trailers zaten, inclusief een nieuwe hoek van de infrarood-afbeelding van Danielle Moonstar op een monitor. Een versie van die opname zat in een vorige trailer, maar deze is vanuit een andere hoek. De trailer lijkt uit Australië te komen en het is niet ongebruikelijk dat dit soort dingen internationaal lekken. De trailer kan mogelijk nep zijn. We zullen moeten afwachten, maar als het nep is, is het heel goed gedaan”, aldus Jeremy Conrad, oprichter van MCU Cosmic.

Uitgesteld

‘The New Mutants’ is de laatste film uit het X-men-tijdperk en zou op 27 augustus in première moeten gaan in de Nederlandse bioscopen. De release van de Marvel-film werd voor het coronavirus al meerdere keren uitgesteld en COVID-19 zorgde daarna zelf ook voor oponthoud. De orginele releasedate van ‘The New Mutants’ was april 2018.

Of de film ook daadwerkelijk op Disney Plus verschijnt in september valt nog te bezien. De vraag is dan ook of hij direct in Nederland te zien is. Bij ‘Onward’ was dit namelijk niet het geval, terwijl ‘Artemis Fowl’ en ‘The One And Only Ivan’ wel direct te zien zijn in ons kikkerlandje.

Speculaties

Aanstaande donderdag 23 juli heeft Disney een ComicCon@Home panel aangekondigd met de schrijver en regisseur van ‘The New Mutants’, Josh Boone en de hoofdrolspelers uit de film. Velen zijn de mening toegedaan dat Disney hier de streaming-releasedatum bekend gaat maken.

Ook valt het social media-gebruikers op dat er geen datum wordt gecommuniceerd in de originele trailer (zie onder).

De trailer van de film die door een gebruiker vandaag op Reddit werd geplaatst is hieronder te zien. De originele Reddit-link vind je hier.

De eerdere en tot nu toe originele trailer vind je hieronder.