Huiveringwekkende nieuwe serie ‘Goosebumps’ vanaf 13 oktober te zien op Disney Plus

Goosebumps
Image: ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat de nieuwe serie ‘Goosebumps’ gebaseerd op de boeken van R.L. Stine vanaf 13 oktober te zien zal zijn op Disney Plus.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Verhaal van Goosebumps

De nieuwe serie ‘Goosebumps’ dompelt kijkers onder in een wereld vol mysterie en spanning en volgt een groep van vijf middelbare scholieren terwijl ze aan een schimmige en verwrongen reis beginnen om het tragische overlijden van een tiener genaamd Harold Biddle te onderzoeken – terwijl ze ook de duistere geheimen uit het verleden van hun ouders ontrafelen.

“R.L. Stine’s ‘Goosebumps’-franchise is een fenomeen uit de popcultuur dat een speciale plaats inneemt in de harten van mensen van alle leeftijden”, aldus Ayo Davis, president van Disney Branded Television. “We zijn verheugd om deze griezelige nieuwe serie op grote schaal aan het publiek overal ter wereld te kunnen aanbieden op Disney+ en Hulu waarvan we hopen dat het niet alleen een nieuw publiek zal boeien, maar ook levenslange fans die nostalgisch zijn naar de verhalen die een belangrijk onderdeel vormen van hun generatie.”

Cast

In ‘Goosebumps’ spelen Justin Long (“Barbarian”) en Rachael Harris (“Lucifer”), naast nieuwkomers Zack Morris (“EastEnders”), Isa Briones (“Star Trek: Picard”), Miles McKenna (“Guilty Party”), Ana Yi Puig (“Gossip Girl”) en Will Price (“The Equalizer”).

Nicholas Stoller (“The Muppets”) en Rob Letterman (“Pokémon Detective Pikachu”) ontwikkelden de serie en dienen als uitvoerende producenten, naast Hilary Winston (“Community”), Neal H. Moritz (“Fast & Furious” franchise”), Iole Lucchese van Scholastic Entertainment (“Clifford the Big Red Dog”), Pavun Shetty (“The Boys”), Conor Welch (“Platonic”), Caitlin Friedman (“Stillwater”) van Scholastic Entertainment, Erin O’Malley (“New Girl” ) en Kevin Murphy (“Desperate Housewives”). James Eagan (“DC’s Legends of Tomorrow”) en Nick Adams (“BoJack Horseman”) dienen als co-executive producers.

De eerste vijf afleveringen van Goosebumps zullen vanaf 13 oktober te zien zijn op Disney Plus. De rest zal vanaf dan wekelijks verschijnen op het platform.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.