Wanneer is ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 te zien in Nederland?

Grey's Anatomy seizoen 20
Image:ⓒ Disney

Op 28 juni is het negentiende seizoen van de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy aan het aanbod van streamingdienst Disney Plus toegevoegd. Mocht je alle 20 afleveringen van seizoen 19 inmiddels gezien hebben dan wil je waarschijnlijk weten of er een seizoen 20 aan zit te komen.

Komt er een ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20?

Ja, er komt een seizoen 20 van de successerie Grey’s Anatomy. De Amerikaanse zender ABC heeft laten weten dat er een seizoen 20 van de succesvolle serie aan zit te komen. Veel is helaas nog niet bekend maar wat inmiddels wel is geweten is dat Ellen Pompeo (Meredith) de voice-over zal blijven doen.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Wanneer is ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 te zien in Nederland?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 20 op Disney Plus zal verschijnen. Zodra we meer info hebben laten we je het weten. Wil je echt helemaal up-to-date blijven van al het streamingnieuws? Dan kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Wanneer komt ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 op Disney+?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer seizoen 20 van Grey’s Anatomy naar Disney Plus komt. Het seizoen wordt eerst nog op de Amerikaanse zender ABC uitgezonden. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Waar gaat het verhaal van Grey’s Anatomy over?

De serie gaat over Meredith Grey en haar collega’s die co-assistenten zijn in het Grey Sloan Memorial Hospital. Dit speelt zich af binnen een van de zwaarste chirurgische  opleidingsprogramma’s in de Verenigde Staten, waar de praktijkopleiding elke dag een zaak is van leven of dood.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.