Ook ‘Hannah Montana The Movie’ nog dit jaar te zien op Disney Plus

hannah montana the movie, disney plus, nederland

 

Gisteren werd bekend dat de live-action film van Aladdin, waarin Will Smith in de huid van de grappige geest kruipt, vanaf 29 december te zien zal zijn op Disney Plus. Twee dagen later kunnen opnieuw de voetjes omhoog voor een nieuwe titel die aan de streamingsdienst zal worden toegevoegd, namelijk ‘Hannah Montana The Movie’.

‘Hannah Montana The Movie’ (2009) is een film die in de categorie familie, drama en komedie geplaatst kan worden. In de film, die op de valreep van dit jaar vanaf 31 december te streamen is, zien we Miley Cyrus in de hoofdrol als Miley/Hanna. Leuke bijrollen zijn er voor Taylor Swift, Rascal Flatts en Vanessa Williams.

Dus maak je klaar om betoverd te worden door grappen, avontuur, familieplezier en geweldige muziek. Ga mee en zie Hannah als nooit tevoren als ze terugkeert naar haar thuisstad en de belangrijkste beslissing van haar leven moet nemen. Als Miley te veel bezig is met haar leven als superster Hannah Montana, besluit haar vader dat het tijd is voor een andere omgeving: haar geboortestad Crowley Corners, Tennessee. Miley moet alle glitter en glamour van Hollywood inruilen voor een gewone spijkerbroek op de familieboerderij. Kan zij zowel Miley Stewart als Hannah Montana zijn?

Dus voeg ‘Hannah Montana The Movie’ direct toe aan je Kijklijst!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.