Komt er een Haunted Mansion 2 op Disney Plus in 2024?

Image: ⓒ Disney Plus Haunted Mansion
Image: ⓒ Disney Plus

Haunted Mansion was een leuke Halloween-film met een aantal bekende acteurs. Halloween is inmiddels al een tijdje voorbij, dus nu komt natuurlijk de vraag of er een Haunted Mansion 2 komt op Disney Plus.

Gebaseerd op de iconische en geliefde attractie in Disneyland, deze film ging over Gabbie (gespeeld door Rosario Dawson) en haar zoon Travis (gespeeld door Chase W. Dillon) die de hulp inroepen van een bijzonder team bestaande uit een sceptische gids (LaKeith Stanfield), een eigenzinnige priester (Owen Wilson), een flamboyante medium (Tiffany Haddish) en een enthousiaste professor (Danny DeVito) om de geesten uit hun huis te verdrivjen.

Komt er een Haunted Mansion 2?

Dit is niet de eerste keer dat er een film is gemaakt van een attractie. Iedereen kent natuurlijk de Pirates of the Caribbean-filmserie die een van de grootste franchises is geworden in de wereld. Deze filmserie was ook gebaseerd op de iconische attractie met dezelfde naam. Helaas heeft de nieuwe Haunted Mansion niet zoveel succes, en ook de eerdere versies met Eddie Murphy konden niet tippen aan de piratenserie. Er is de laatste tijd niet veel nieuws geweest over Haunted Mansion 2, maar dat komt waarschijnlijk omdat de film werd beschouwd als een flop voor Disney. De kans dat we een franchise krijgen is erg klein, maar er is nog een kans voor een Haunted Mansion 2.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Wie zit er in de cast van Haunted Mansion 2?

Op dit moment is nog niets bekend natuurlijk. Mochten ze besluiten om een vervolg te maken, dan is het waarschijnlijk dat alle vaste castleden terugkeren met de uitzondering van Jared Leto, tenzij zijn personage een manier weet te vinden om terug te keren van de dood. Opnieuw, want ja, hij is een geest.

Wat is het verhaal van Haunted Mansion 2?

Er is nog geen nieuws bekend over Haunted Mansion 2 en een eventueel verhaal. Wellicht komt er een nieuw gevaar die de nieuwe status quo in de Haunted Mansion op zijn kop gooit waardoor het team zich weer moet bewapenen voor de strijd.

Is er al een trailer voor Haunted Mansion 2?

Helaas is er momenteel nog geen trailer beschikbaar. We houden deze pagina bijgewerkt zodra er nieuwe beelden worden vrijgegeven.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de originele Haunted Mansion! https://www.youtube.com/watch?v=AjLKTz81bj8

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.