‘Het verhaal van Olaf’ vanaf oktober te zien op Disney Plus

het verhaal van olaf, disney plus

Disney heeft een leuke nieuwe korte film aangekondigd op Disney Plus: ‘Het verhaal van Olaf’. De Frozen-animatie is vanaf 23 oktober exclusief te zien op de streamingdienst.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Wat gebeurde er met Olaf nadat Elsa hem had gebouwd? Wat gebeurde er toen Anna en Kristoff de pratende sneeuwpop voor het eerst ontmoetten in het bos? En hoe heeft Olaf van de zomer leren houden? In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle.

“Dit idee ontstond toen ik als animator betrokken was bij de eerste Frozen-film,” zegt regisseur Trent Correy. “Dan Abraham en ik zijn zo dankbaar en verheugd dat we de kans hebben gekregen om deze korte film te regisseren in samenwerking met The Walt Disney Animation Studios.”

“Josh Gad is een van de beste stemacteurs die Olaf heeft kunnen neerzetten in alle Frozen-films,” vertelt regisseur Dan Abraham op zijn beurt. “De kans krijgen om met hem in een opnamestudio te werken, vind ik een hoogtepunt in mijn carrière en in voel me bevoorrecht.”

‘Het verhaal van Olaf’ is vanaf 23 oktober te zien op Disney Plus.

het verhaal van olaf, disney plus, frozen