Deze titels komen in 2023 naar Disney Plus

Image: ⓒ Disney

Een nieuw jaar is aangebroken en dat betekent weer volop nieuwe content op Disney Plus! Wij hebben alvast een lijstje samengesteld met de grootste highlights die dit jaar op de dienst verschijnen.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Welcome to the Chippendales

Het verhaal gaat over Steve Banerjee, een Indiase immigrant die op zoek is naar de Amerikaanse droom. Zijn verhaal wordt geïntroduceerd in deze ware misdaadserie vol met moord en seks. Hij bouwt de grootste en eerste mannelijke striptent, Chippendales, maar brandt deze in minder dan tien jaar af en wordt uiteindelijk medeplichtig aan moord.

De serie komt uit op 11 januari op Disney Plus

Koala Man

De serie volgt Kevin McKay, een doorsnee familieman van middelbare leeftijd die besluit misdaad te bestrijden als de ongelooflijk doorsnee superheld Koala Man. Zijn enige superkracht is een brandende passie voor het volgen van regels en het uitbannen van kleine criminaliteit. Koala Man is op een missie om de stad Dapto op te ruimen, waarbij hij zijn gefrustreerde familie vaak meesleept in zijn steeds bizarrere avonturen.

De serie komt uit op 9 januari op Disney Plus

The Mandalorian (Seizoen 3)

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-stelsel gaan door. Ooit was Din Darin een eenzame premiejager, maar nu is hij herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de New Republic om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn duistere geschiedenis. De Mandalorian zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

Het nieuwe seizoen is te zien vanaf 1 maart te zien op Disney Plus

The Proud Family: Louder and Prouder (Seizoen 2)

De serie is een vervolg op de populaire ‘The Proud Family’ serie uit 2001. In ‘The Proud Family: Louder and Prouder’ volgen we de 14-jarige Penny Proud en haar familie terwijl ze zich proberen aan te passen aan de moderne tijd. De moeder van het gezin, Penny, heeft een ongelofelijk goede carrière en haar man heeft ook zijn eigen dromen. In de tussentijd probeert Penny met verschillende uitdagingen te dealen zoals een ‘woke’ buurman die denkt dat hij haar van alles kan leren, verschillende social media influencers die haar willen cancelen en de uitdagingen die komen met het opgroeien. In de serie keert ook Penny’s oma, Sugar Mama, terug die haar door deze moeilijke tijd probeert te helpen met liefde en goed advies.

Het tweede seizoen is vanaf 1 februari op Disney Plus te zien

Prom Pact

Het is het hoogtepunt van het balseizoen, maar Mandy Yang, laatstejaars van de middelbare school heeft haar zinnen gezet op één doel: naar Harvard gaan. Als ze erachter komt dat ze op de wachtlijst is gezet, is ze vastbesloten om er alles aan te doen om er vanaf af te komen, zelfs als dat betekent dat ze de enige persoon moet vragen die alles vertegenwoordigt waar ze een hekel aan heeft: de populaire all-star jock Graham Lansing, wiens vader een machtige senator en ex-student van Harvard is. Zodra Mandy Grahams tutor wordt, begint ze te beseffen dat hij meer is dan ze dacht en dat er misschien ook meer in het leven is dan Harvard.

Secret Invasion

Secret Invasion gaat over een groep aliens die van vorm kunnen veranderen en die langzaam elke vorm van leven op aarde overnemen. Nick Fury keert terug om uit te zoeken wie nog echt is en om planeet aarde te redden van de aliens.

Loki (Seizoen 2)

Het eerste seizoen van Loki speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. De god keert, na ondergedoken te zijn met de Tesseract, terug als een vis op het droge. De listige schurk belandt in een wereld van problemen met de bureaucratische organisatie TVA (Time Variance Authority).

In het tweede seizoen ontketent Sylvie een multiversumoorlog en is Loki gestrand in een andere dimensie met een nog gevaarlijkere variant van He Who Remains die aan de macht is gekomen.

Fleishman is in Trouble

Toby Fleishman is een onlangs gescheiden man van in de veertig die voor het eerst dating-apps gebruikt. Terwijl hij successen begint te vinden die hij in zijn jeugd nooit heeft gevonden, verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel spoorloos en laat hem achter met hun kinderen. Terwijl hij de balans zoekt tussen de zorg voor zijn kinderen, een promotie in het ziekenhuis waar hij werkt en alle vrouwen in Manhattan, realiseert hij zich dat hij nooit zal kunnen achterhalen wat er met zijn vrouw is gebeurd totdat hij eerlijker kan zijn over wat er is gebeurd voor hun huwelijk.

Ironheart

Na haar debuut in ‘Black Panther: Wakanda Forever’ is Riri Williams terug in haar eigen serie om het gat van Iron Man op te vullen.

Er zijn nog niet veel details over de serie naar buiten gebracht, maar hij zal naar verwachting aan het eind van het jaar te zien zijn op Disney Plus.

Peter Pan & Wendy

Als het aan de jonge Wendy ligt, wordt ze nooit volwassen. Met haar twee broers belandt ze in een magische wereld waar ze de eeuwig jonge Peter Pan ontmoet. Samen beleven ze spannende avonturen op het eiland Neverland waar ze het moeten opnemen tegen Peters grootste vijand kapitein Haak.

American Born Chinese

American Born Chinese vertelt het verhaal van Jin Wang, een tiener die dealt met zijn leven op de middelbare school en thuis. Wanneer hij op de eerste dag van het nieuwe schooljaar een nieuwe buitenlandse student ontmoet komen verschillende werelden met elkaar in botsing als Jin onbewust verstrikt raakt in een strijd tussen Chinese goden.

Ahsoka

Ahsoka speelt zich af na de val van de Empire en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Alle highlights in de lijst verschijnen dit jaar op Disney Plus.