Hitserie ‘Secrets of Sulphur Springs’ komt naar Disney Plus

secrets of sulphur springs, disney plus, disney+

De ‘Secrets of Sulphur Springs’ komt naar Disney Plus in Nederland. Seizoen 1 van de Disney Channel hitserie is vanaf woensdag 13 oktober te zien op de streamingdienst.

Verhaal

In ‘Secrets of Sulphur Springs’ zien we de 12-jarige Griffin Campbell (Preston Oliver) die naar een nieuwe stad is verhuist met zijn familie, die eigenaar is geworden van een verlaten hotel in de hoop het terug te brengen naar de levendige vakantiebestemming die het ooit was. Griffin komt al snel achter het gerucht dat het hotel waar hij net is ingetrokken wordt bewoond door een geest van een meisje dat tientallen jaren geleden is verdwenen. Onderweg raakt Griffin bevriend met Harper Dunn (Kyliegh Curran), een mysterie-geobsedeerde klasgenoot. Samen ontdekken ze een geheim portaal waarmee ze terug in de tijd kunnen reizen. Ze ontdekken dat de sleutel tot het oplossen van het mysterie mogelijk in Griffins eigen familie ligt.

Seizoen 2

‘Secrets of Sulphur Springs’, die uit 11 afleveringen bestaat die allemaal het woord ’tijd’ bevatten, was een groot succes. Het is met 8,4 miljoen kijkers (6 t/m 11 jaar) de best bekeken televisieserie op Disney Channel. Daarnaast is het de nummer 1 live-action serie op DisneyNow. Het is daarom niet verwonderlijk dat er een seizoen 2 aan vast wordt geplakt. Het vervolg is zelfs al in productie en zal vanaf januari 2022 op Disney Channel te zien zijn. Disnsey Channel kondigde deze week seizoen 2 al aan met een kleine teaser op Twitter (zie onder). Seizoen 2 van ‘Secrets of Sulphur Springs’ zal in een later stadium op Disney Plus verschijnen.

Zie hieronder de trailer van seizoen 1.