Hocus Pocus 2

  hocus pocus 2, disney plus

  ‘Hocus Pocus 2’ is het vervolg om de populaire fantasyfilm ‘Hocus Pocus’ uit 1993, met in de hoofdrollen de drie heksenzussen Winifred Sanderson (Bette Midler), Sarah Sanderson (Sarah Jessica Parker) en Mary Sanderson (Kathy Najimy). Het is een zeer populaire film op Disney Plus tijdens Halloween.

  In ‘Hocus Pocus 2’ kruipen Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy opnieuw in de huid van de bekende heksen. “Ze wilde een film maken en ze vroegen ons of we hier interesse in hadden en uiteraard zeiden we allemaal ja. Ik ben voor, ik ben helemaal voor”, aldus Midler.

  Over het plot van ‘Hocus Pocus 2’ is nog niets bekend. Wel weten we dat actrice en producer Jen D’Angelo het script gaat schrijven en dat Adam Shankman (Hairspray) de film gaat regisseren.

  Titel: Hocus Pocus 2
  Type: Film
  Genre: Komedie / Fantasie
  Release: Herfst 2022
  IMDb:

  Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,90 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banner klikken.