‘House of the Dragon’ seizoen 2 streamen in Nederland

House of the Dragon seizoen 2 op HBO Max
Image: Ⓒ Home Box Office (HBO)

Wil je seizoen 2 van House of the Dragon kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze serie hier streamt. 

De Game of Thrones-prequel House of the Dragon keert terug voor zijn tweede seizoen en de spanningen tussen de verschillende takken van de Targaryen-familie zullen dit seizoen waarschijnlijk nog hoger oplopen. Ook lijkt het komende seizoen weer vol te zitten met politieke spelletjes en indrukwekkende actiescènes.

Zoals gebruikelijk zal er elke maandagochtend in Nederland weer een nieuwe aflevering te zien zijn en we zijn zeer benieuwd of dit tweede seizoen ook weer zo goed zal zijn als het eerste seizoen.

Helaas liet het einde van Game of Thrones de fans namelijk teleurgesteld achter, maar het eerste seizoen van House of the Dragon heeft de serie wel een IMDB-score van 8.4 opgeleverd en de Tomatometer op Rotten Tomatoes staat ook op 89%.

Krijg nu 2 maanden gratis bij een jaarabonnement op HBO Max

Waar kijk je ‘House of the Dragon’ seizoen 2 in Nederland?

House of the Dragon is een serie die is ontwikkeld door Home Box Office (HBO) en dat betekent dus ook dat de serie exclusief te streamen zal zijn via HBO Max in Nederland. Net zoals bij alle seizoenen van Game of Thrones en bij het eerste seizoen van deze serie, verwachten we echter wel dat je dit seizoen na een tijdje ook aan je fysieke DVD- of Blu-Ray-collectie kan toevoegen. In de eerste instantie zal je echter een HBO Max-abonnement moeten hebben om seizoen 2 te bekijken. Hieronder vind je een link die je direct naar de pagina van de serie brengt.

Klik hier om House of the Dragon te streamen op HBO Max

Wanneer verschijnt seizoen 2 van ‘House of the Dragon’ op HBO Max?

De eerste aflevering van House of the Dragon seizoen 2 verschijnt op maandag 17 juni. In de VS gaat het seizoen de avond ervoor in première, maar dat is voor ons rond 03:00 uur ’s nachts. Daarna verschijnt er elke maandag weer een nieuwe aflevering, totdat het seizoen is afgelopen. Onder het volgende kopje vind je de namen en releasedata van alle afleveringen.

We zijn weer naar de relatief betrouwbare leaker @Cryptic4KQual op Twitter (X) gekeerd voor een inschatting van de speelduur van de afleveringen van seizoen 2. Deze leaker heeft het vaker bij het juiste eind gehad als het gaat om de speelduur van films en series en gebaseerd op de lengtes van de afleveringen van seizoen 1 lijken deze voorspellingen ook wel geloofwaardig.

Releasedatum per aflevering van ‘House of the Dragon’ seizoen 2 in Nederland

House of the Dragon seizoen 2 is dus vanaf 17 juni te bekijken via HBO Max. Het volledige seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen en dat zijn dus twee afleveringen minder dan bij seizoen 1. Er verschijnt gedurende acht weken dus elke week een nieuwe aflevering. Hieronder vind je het volledige releaseschema.

  • Aflevering 1 – “A Son for a Son”: Maandag 17 juni
  • Aflevering 2 – “Onbekend”: Maandag 24 juni
  • Aflevering 3 – “Onbekend”: Maandag 1 juli
  • Aflevering 4 – “A Dance of Dragons”: Maandag 8 juli
  • Aflevering 5 – “Onbekend”: Maandag 15 juli
  • Aflevering 6 – “Onbekend”: Maandag 22 juli
  • Aflevering 7 – “Onbekend”: Maandag 29 juli
  • Aflevering 8 – “Onbekend”: Maandag 5 augustus

Krijg nu 2 maanden gratis bij een jaarabonnement op HBO Max en begin meteen met het streamen van het volledige aanbod van HBO Max.