‘How I Met Your Father’ vanaf 11 mei op Disney Plus in Nederland

Disney heeft de releasedatum bekendgemaakt van de nieuwe serie ‘How I Met Your Father’ op Disney Plus. Het vervolg op het populaire ‘How I Met Your Mother’ gaat op woensdag 11 mei van start met de eerste twee afleveringen. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

‘How I Met Your Father’ volgt Sophie (Hilary Duff/Kim Cattrall). Zij zal, net zoals Ted Mosby (Josh Radnor) dat deed in ‘How I Met Your Mother’, aan haar kinderen vertellen hoe ze hun vader leerde kennen. Dit alles in een periode waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties.

Naar Duff en Cattrall zijn ook Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma te zien in de serie.

Oude bekende

‘How I Met Your Father’ is geschreven door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, beiden bekend als showrunners van de NBC-serie ‘This Is Us’. ‘How I Met Your Mother’-makers Carter Bays en Craig Thomas zijn aan boord als uitvoerende producenten. Duff produceerde de 20th Television-serie.

‘How I Met Your Father’, die uit 10 afleveringen, wordt op dit moment in de Verenigde Staten uitgezonden op streamingdienst Hulu (ook van Disney). Vanaf woensdag 11 mei is de serie dus ook op Disney Plus in Nederland te bekijken.

Zie hieronder de trailer.