Hulu Original ‘Tell Me Lies’ is vanaf nu te zien op Disney Plus

tell me lies, disney plus, disney+
Image: ⓒ Disney

Disney heeft opnieuw een serie van Hulu toegevoegd aan Disney Plus. Het gaat om de dramaserie ‘Tell Me Lies’, gebaseerd op de roman van Carola Lovering met dezelfde naam uit 2018. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. 

Verhaal

‘Tell Me Lies’ volgt de tumultueuze relatie tussen Lucy Albright (Grace van Patten / ‘The Meyerowitz Stories’) en Stephen DeMarco (Jackson White / ‘Ambulance’), die zich in de loop van 8 jaar ontvouwt.

Wanneer de twee elkaar ontmoeten op de universiteit, bevinden ze zich in een fase waarop ogenschijnlijk alledaagse keuzes leiden tot onherroepelijke gevolgen. Hoewel hun relatie begint zoals elke typische campusromantiek, raken ze al snel in een verslavende verstrikking die niet alleen hun leven maar dat van iedereen om hen heen permanent zal veranderen.

Cast en productie

In ‘Tell Me Lies’, die gebaseerd is op de roman van Carola Lovering met dezelfde naam uit 2018, zien we verder Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook, Benjamin Wadsworth en Alicia Crowder. Lovering fungeerde ook als adviserend producent.

De dramaserie is gemaakt door Meaghan Oppenheimer, die samen met Emma Roberts (Belletrist Productions), Karah Preiss (Belletrist Productions), Matt Matruski (Rebelle Media), Laura Lewis (Rebelle Media), Stephanie Noonan (Rebelle Media), Shannon Gibson (Refinery29), Sam Schlaifer (Refinery29) en Jonathan Levine de uitvoerende producenten zijn.

The Sopranos

Leuk weetje is dat hoofdrolspeelster Grace van Patten op haar achtste haar acteerdebuut maakte. Dit deed zij in de populaire crimeserie ‘The Sopranos, die haar vader Tim van Patten regisseerde. Zij speelde Ally, de dochter van gangster Eugene Pontecorvo. In 2014 was van Patten ook in een aflevering van de serie ‘Boardwalk Empire’ te zien, die haar vader eveneens regisseerde.

De trailer van ‘Tell Me Lies’, die in totaal uit 10 afleveringen bestaat, is hieronder te bekijken. De serie is vanaf nu te streamen op Disney Plus.