‘I Am Groot seizoen 2’ vanaf vandaag 6 september exclusief te zien op Disney Plus

I Am Groot seizoen 2 nu exclusief te zien op Disney Plus
Image: ⓒ Disney Plus

Baby Groot is terug van weggeweest!  I Am Groot seizoen 2 is nu exclusief te zien is op streamingdienst Disney Plus. De serie volgt de avonturen van Baby Groot, een ondeugend takje dat het universum en daarbuiten verkent aan boord van de ruimteschepen van de Guardians.

I Am Groot seizoen 2

De serie is gebaseerd op het populaire personage uit de Marvel Cinematic Universe en brengt het personage tot leven met een getalenteerde stemmencast en meeslepende verhaallijnen. Baby Groot, met de stem van Vin Diesel, is een complex personage met een ondeugend karakter. Zijn vastberadenheid om het universum te verkennen maakt hem tot een held waar je voor wilt juichen.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

I Am Groot seizoen 2 is een must-see voor fans van animatie, komedie en familie. Met zijn getalenteerde stemmencast, meeslepende verhaallijnen en prachtige animaties is het een serie die je niet mag missen. Kijk nu de volledige afleveringen op Disney Plus.

Bekijk hieronder de officiële trailer van I Am Groot seizoen 2.

Productie

I Am Groot seizoen 2 is geproduceerd door Craig Rittenbaum en Alex Scharf. De uitvoerende producenten zijn Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Kirsten Lepore. Dana Vasquez-Eberhardt is co-uitvoerend producent. Kirsten Lepore, schrijver/regisseur van seizoen één, keert in dezelfde hoedanigheid terug voor seizoen twee.

Afleveringen I Am Groot seizoen 2

Net als seizoen 1 bestaat seizoen 2 van I Am Groot uit 5 korte afleveringen. Het zijn steeds korte originele verhalen met diverse nieuwe en fascinerende karakters.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus en dus naar I Am Groot kijkt lees dan dit artikel.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.