‘Idina Menzel: Which Way to the Stage?’ binnenkort op Disney Plus

idina menzel, disney plus , disney+
Image: ⓒ Disney

Binnenkort is Disney Plus weer een nieuwe muziekdocumentaire rijker. Vanaf vrijdag 9 december 2022 is ‘Idina Menzel: Which Way to the Stage?’ namelijk exclusief te bewonderen op de streamingdienst van de huismuis.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

De zangeres Idina Menzel werd bekend met rollen in de Broadway producties ‘Rent’ (1996) en ‘Wicked’ (2006). Daarnaast speelde de zangeres in ‘Enchanted’ (2007) en ‘Glee’ (2009).

Madison Square Garden

Idina Menzel, die de stem van Elsa in sprak voor Frozen 1 en 2 en natuurlijk het populaire nummer ‘Let it go’ zong, krijgt een eigen muziekdocumentaire op Disney Plus. Haar concert in het legendarische Madison Square Garden in New York is namelijk vastgelegd om met de wereld te delen.

Kwetsbaar

De film bevat nooit eerder vertoonde beelden en kwetsbare interviews van Menzel, die het moeder zijn en een relatie combineert met een zeer druk reisschema. Ook zien we videobeelden van een zingende piepjonge Menzel van slechts 7 jaar oud en boeiende interviews met de ouders, familieleden en vrienden van de zangeres.

“We hebben deze documentaire gemaakt om uit de eerste hand te laten zien hoe belangrijk het is om je passies na te jagen en op de mensen om je heen te steunen in tijden van ontbering. Deze documentaire was een genot om te maken, en ik hoop dat het resoneert met zowel mijn fans als het nieuwe publiek dat moederschap, werk en huwelijk balanceert terwijl ze hun eigen dromen najagen en anderen inspireren om door te gaan”, aldus Indina Menzel in een statement.

‘Idina Menzel: Which Way to the Stage?’ is geregisseerd door Anne McCabe en geproduceerd in samenwerking met Ideal Partners. De muziekdocumentaire is vanaf vrijdag 9 december 2022 te zien op Disney Plus.