”Indiana Jones” films vanaf nu te zien op Disney Plus

Image: ⓒ Lucasfilm

Terwijl we allemaal aan het wachten zijn op de nieuwe Indiana Jones film heeft Disney alle oude films beschikbaar gemaakt op Disney Plus.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

In deze eerste film van de serie, die werd genomineerd voor acht Academy Awards® waaronder die voor Beste Film en er vier won, krijgt archeoloog-avonturier Indiana Jones (Harrison Ford) de opdracht van de inlichtingendienst om een ​​staf op te sporen die de sleutel is tot het lokaliseren van de Ark of the Covenant, die wordt gezocht door de nazi’s.

Indiana Jones and the Temple of Doom

Professor Indiana Jones (Harrison Ford), Willie Scott (Kate Capshaw) en de 12-jarige Short Round (Ke Huy Quan) komen terecht in een uitgehongerd Indiaas dorp nadat ze een schietpartij in een nachtclub zijn ontvlucht en uit een verlaten vliegtuig zijn gedropt. Ze vertellen ze van het verlies van drie mystieke stenen die het dorp altijd welvaart hebben gebracht. Jones belooft de gestolen stenen terug te geven. Een situatie die hem en zijn onwaarschijnlijke bondgenoten oog in oog brengt met een dodelijke sekte.

Indiana Jones and the Last Crusade

Indy’s nazi-vijanden zijn terug en hebben zijn vader, professor Henry Jones Sr. (Sean Connery), ontvoerd in hun poging om de heilige graal te vinden. Na een spoor van Amerika naar Venetië naar de woestijnen van het Midden-Oosten, is het aan Indy (Harrison Ford) om zijn vader te redden, de Graal te vinden en de dag te redden in dit non-stop avontuur vol actie.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

De beroemde archeoloog/avonturier Dr. Henry Indiana Jones (Harrison Ford) wordt weer opgeroepen wanneer hij verstrikt raakt in een Sovjetcomplot om het geheim achter mysterieuze artefacten die bekend staan ​​als de Kristallen Schedels te ontdekken.

Alle Indiana Jones films zijn vanaf nu te streamen op Disney Plus.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.