Jaarabonnement Viaplay nu direct met iDEAL te betalen

viaplay. ideal

De afgelopen dagen was het niet mogelijk om de aanbieding van het jaarabonnement van Viaplay met iDEAL af te rekenen. Dat probleem is nu opgelost meldt het Zweedse bedrijf desgevraagd aan GoStreaming. 

UPDATE 2 FEBRUARI, 21:03 uur

De meeste mensen kunnen nu met iDeal betalen. Sommige echter nog steeds niet. Mocht jij nog niet met iDeal kunnen betalen, heb dan nog even geduld. De update is in fases uitgerold en blijkbaar duurt het allemaal iets langer dan verwacht. Dank je.

“Veel klanten kunnen hun Viaplay-abonnement al met iDEAL afrekenen. Wij zijn op dit moment bezig om deze functionaliteit volledig uit te rollen”, aldus een woordvoerder van de Nordic Entertainment Group (NENT).

Wij hebben het getest en wij kunnen nu inderdaad afrekenen met iDEAL.

In dit artikel:

Aanbieding Viaplay

Viaplay is in navolging van Ziggo en KPN zelf ook met een aanbieding op de proppen gekomen om de streamingdienst in de Nederlandse markt te zetten. Het gaat om een jaarabonnement wat 99 euro kost. Dit komt neer op 8,25 euro per maand. Dit is een korting van totaal 68 euro, want de maandprijs is 13,99 euro. Na een jaar wordt het abonnement omgezet in een maandabonnement, of je zegt het  op.

Een jaarabonnement op Viaplay is daarmee een stuk voordeliger dan bij KPN (147,88 euro / 12,30 euro per maand) en Ziggo (127,92 euro / 10,60 euro per maand).

De aanbieding van Viaplay is HIER te vinden en verloopt op 28 februari.

Wat krijg je met Viaplay?

– Met Viaplay ben je verzekerd van alle races uit de Formule 1. Elke race wordt aangekleed met een live uitzending, met een uitgebreide voor en nabeschouwing verzorgd door Nederlandse analisten en gepresenteerd door Amber Brantsen.

– Daarnaast kan je alle PDC-darttoernooien bekijken, uiteraard met Nederlands commentaar. Anne-Marie Fokkens is de nieuwe presentatrice en ook Koert Westerman heeft de overstap naar Viaplay gemaakt. Jacques Nieuwlaat, de wandelende dartsencyclopedie, verzorgt het commentaar samen met Frank Vischschraper.

– Viaplay biedt ook entertainment met een sterke line-up van kwalitatief hoogstaande series, zoals ‘Threesome’ (2021), ‘Dystopia’ (2021) en ‘Pørni’ (2021). Deze series zijn in Scandinavië zeer populair.

Verder biedt Viaplay voetbal: de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League (vanaf augustus) en Serie A vrouwenvoetbal. Daarnaast kan je ook kijken naar KSW Mixed Martial Arts en Matchroom snooker and pool.