‘Jungle Cruise’ vanaf november gratis te zien op Disney Plus

jungle cruise, disney plus, disney+

De nieuwe Disney-film ‘Jungle Cruise’ komt op vrijdag 12 november gratis beschikbaar op Disney Plus, zo maakte Disney vandaag bekend.

Vanaf 30 juli is ‘Jungle Cruise’ al tegen betaling met VIP-toegang beschikbaar op Disney Plus. Twee dagen eerder, op 28 juli, zal de film ook in de Nederlandse bioscopen draaien. Wie de film zonder extra kosten wilt zien moet nog even wachten, pas op 12 november is de film gratis te zien op de streaming website.

Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus Star. Je kan hiervoor ook op de onder en bovenstaande Disney-banner klikken.

In dit artikel:

Langer wachten

Opvallend is dat de tijd tussen de betaalde en gratis release langer is dan bij voorgaande films. Waar tot nu toe de VIP-films na 90 dagen gratis beschikbaar kwamen (zoals bijvoorbeeld ‘Black Widow’), moeten fans op ‘Jungle Cruise’ twee weken langer wachten. Waar dit mee te maken heeft is niet duidelijk. Misschien komen er rond die tijd andere grote titels uit, of wilt Disney de wachttijd blijvend verlengen. In ieder geval is dit familie-avontuur ruim op tijd voor de feestdagen beschikbaar.

Plot

‘Jungle Cruise’ is gebaseerd op de populaire Disneyland attractie. In de film gaan rivierboot-kapitein Frank (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) en avontuurlijke wetenschapper Lily (Emily Blunt) op een gevaarlijke expeditie in de Amazone-jungle. Hun missie: het vinden van de Tree of Life, een boom die helende krachten zou bezitten. Maar zij zijn niet de enige die naar de boom opzoek zijn… Bekijk hieronder de trailer!