Kan ik live sportevenementen op Viaplay terugkijken?

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen is of je de Formule 1 of welk live sportevenement dan ook kan terugkijken met Viaplay. Het korte antwoord is JA.

De aanbieding voor het jaarabonnement van 99 euro is inmiddels verlopen, maar Viaplay heeft een nieuwe tijdelijke actie. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website.

Terugkijken

Elk live sportevenement op Viaplay, of het nou een Formule 1-race, het darten of een voetbalwedstrijd is, is 48 uur lang terug te bekijken. Dit is uiteraard mogelijk op alle apparaten. Na 48 uur verdwijnt de uitzending uit het sportgedeelte.

Live terugspoelen

Wil je nog even die heerlijke inhaalmanoeuvre van Max terugzien? Of een heerlijke goal? Gebruik dan de live terugspoelfunctie op Viaplay. Met deze feature kan je tot maximaal 4 uur terugspoelen.

Let op! Dit is niet op alle apparaten mogelijk. Kijk je via een Samsung smart-tv of Android TV? Dan is deze functie niet beschikbaar. Op LG-televisies is dit alleen mogelijk op modellen na 2018.

Zie hieronder een overzicht met alle functies per apparaat op Viaplay.

viaplay terugkijken apparaten