Khloé Kardashian verklapt wanneer nieuwe serie op Disney Plus verschijnt

kardashians, disney plus

Disney kondigde vorig jaar tijdens de Investor Day een gloednieuwe serie aan van een van de populairste families van de wereld: The Kardashians. Khloé Kardashian (37) was recent te gast bij ‘The Ellen DeGeneres Show’ en daar vertelde ze wanneer de serie op Disney Plus en Hulu te zien is.

Volgens Khloé hoeven we niet meer lang te wachten voor de we de eerste aflevering kunnen zien. “Ik denk dat over een paar maanden. Ofwel eind januari, of begin februari. Het is echt snel. Dat is het mooie van Hulu, we streamen en het gaat daardoor allemaal wat sneller. We zijn erg enthousiast. Ze zijn hier nu ook aan het filmen. We zijn zo blij dat we weer aan de slag kunnen.”

Zowel Kris, Kim, Kourtney, Khloé , Kendall en Kylie zijn in de nieuwe serie, waarvan de titel nog niet bekend is gemaakt, te zien. Ook zullen Kendall Jenner en de zwangere Kylie Jenner hun opwachting maken. Verder details omtrent de familieserie zijn nog niet bekendgemaakt.

In september 2020 maakte Kim Kardashian bekend dat de familie na 20 seizoenen stopt met ‘Keeping Up With the Kardashians’. In juni 2021 was de laatste aflevering te zien.

Zie hieronder het fragment uit ‘The Ellen DeGeneres Show’.