Kijk de nieuwe Disney-film ‘Artemis Fowl’ gratis op Disney Plus

artemis fowl, disney plus, juni 2020

Aanstaande vrijdag 12 juni lanceert Disney een gloednieuwe live-action film op Disney Plus: ‘Artemis Fowl’. De film, dit in eerste instantie op 29 mei in première zou gaan in de Nederlandse bioscopen, krijgt door COVID-19 een exclusieve release op de streamingdienst van de ‘House of Mouse’.

Klik hier om je voor slechts  € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus en Artemis Fowl direct te streamen. Er zijn geen restricties, je hebt toegang tot de volledige Disney-bibliotheek. Je kan hiervoor ook op onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Artemis Fowl plot

‘Artemis Fowl’ is geregisseerd door Kenneth Branagh (Cinderella/Thor) en gebaseerd op het populaire boek van auteur Eoin Colfer met dezelfde titel. In de film volgen we de 12-jarige genius Artemis Fowl, een afstammeling van een lange reeks criminele meesterbreinen. De jongen beland uiteindelijk in een strijd met een verborgen ras van feeën die wellicht achter de verdwijning van zijn vader zitten.

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein was aanvankelijk de producent van Artemis Fowl. Maar na de onthullingen van diens seksuele wangedrag verwijderde Disney hem als filmproducent en beëindigde de samenwerking met The Weinstein Company.

Artemis Fowl, die maar liefst 113 miljoen euro koste om op te nemen en dus alles behalve goedkoop was, is opgenomen in Engeland, Ierland, Taiwan en Vietnam.

Zie hieronder de trailer van de nieuwe Disney-film.