Klassieke serie ‘Malcolm in the Middle’ nu te zien op Disney Plus

malcolm in the middle, disney plus, disney+

Beter laat dan ooit: ‘Malcolm in the Middle’ is vandaag onverwachts toegevoegd op Disney Plus in Nederland. De populaire Fox-comedyserie ontbrak lange tijd op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

Opgroeien in dit probleemgezin is niet gemakkelijk. ‘Malcolm in the Middle’ is een Amerikaanse comedyserie over de disfunctionele familie van Malcom, de middelste van vier zonen. Malcolm heeft een zeer hoog IQ van 165 maar dat kan van de rest van zijn familie niet gezegd worden. In de chaotische familie van Malcolm is altijd wat aan de hand.

7 seizoenen

‘Malcolm in the Middle’ ging op 9 januari 2000 in première en eindigde met 7 seizoenen in 2006. De comedyserie sleept meerdere prijzen in de wacht, waaronder zes Emmy Awards, een Grammy en een Peabody Award. In Nederland werd de serie uitgezonden door Veronica en eerder door Net5 en Comedy Central.

Muziek

In plaats van lachend publiek, maakt de serie gebruik van muziek om een bepaalde sfeer te creëren. Zo zijn er nummers te horen van ABBA, Basement Jaxx, Sum 41, Kenny Rogers, Lords Of Acid, The Getaway People, En Vogue, Phil Collins, Quiet Riot, Queen, Titán, Electric Six en Citizen King.

Alle 7 seizoenen van ‘Malcolm in the Middle’ zijn nu te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer.